Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisać do niego czy niee

Polecane posty

Gość gość

witaam : ) a więc, podoba mi się pewien chłopak... problem w tym, że u niego raczej niewidać zainteresowania mną.. ale on jest chyba nieśmiały... z tego co zauważyłam. Jest przystojny, i boję się po prostu że nie mam u niego sznas, bo do piękności nie należę, chociaż nadrabiam charakterem :D Dzisiaj przez przypadek na niego można powiedzieć "wpadłam" ale on tylko spojrzał i poszedł dalej. On ogólnie często sam siedzi, chodzi po szkole. Mam jego numer gg... często jest dostępny, i jak myślicie, napisać ? z jednej strony bym chciała go poznać... ale z drugiej jak sobie pomyślę, że on pewnie z innymi, ładniejszymi dziewczynami ma doczynienia, to nie widzę sensu :( zresztą co miałabym mu napisać "cześć, podobasz mi się." no chyba nie. dać sobie z nim spokój ? co myślicie ? i głupie odpowiedzi zachować dla siebie porsze ;d

Nie pisz. Jak króliczek sam się pakuje we wnyki to myśliwy się nie cieszy ze zdobyczy :p jak następnym razem będziesz go mijać to 'zmierz go' od dołu do góry i zatrzymaj wzrok na oczach ;) powodzenia :p

Gość gość
Albo po szukaj okazji do za badania,może wspólnie znajomi? Nie pisz, to nqjglupszy sposób, jak malolata