Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyszna wedlina ze schabu

Polecane posty

Gość gość

co polecacie? zeby byl pyszny i soczysty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja robie sama tak: Trochę oleju mieszam z wybranymi przyprawami( co kto lubi) My lubimy ostrzejsze więc daje: czosnek, papryke ostrą i trochę słodkiej, pieprz, sól i zioła prowansalski. Często też majeranek/bazylia/oregano. W tym obtaczam mięso i wstawiam na kilka godzin do lodówki. pieke w rękawie mniej więcej kilogramowy kawałek ok 1,5-2 godz w 180stopniach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie chce pieczonego bo mi nie wychodzi. a robilas kiedys parzony? czylui robiony na parze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie, na parze nie robilam. A czemu pieczony ci sie wychodzi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mam piekarnik gazowy i tylko jest gora dol. moze tu jest problem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja zawsze pieke 1kg
Hmm. No nie wiem, mam elektryczny i pieke tylko na górę. Wydaje mi sie jednak że to nie tu jest przyczyna. Co z nim nie tak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×