Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjęcie przez pomyłkę dwóch tabletek anty podczas miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam co w sytuacji przyjęcia przez pomyłkę dwóch tabletek? W czwartek wzięłam ostatnią zieloną tabletkę(dostałam miesiączkę) w piątek zaczęłam nowe opakowanie tabletek. Dzisiaj z zamiarem wzięcia proszka zobaczyłam że mam wzięte trzy sztuki,wychodzi na to że przed wczoraj albo wczoraj(bardziej możliwe na wczoraj) zażyłam 2 razy tabletkę. Co w takiej sytuacji? Miał ktoś z was tak? Czy mogę dziś ominą przyjęcie i przyjąc jutro?

Gość Dinanka
jak masz skleroze wtorna kup plasterek albo uzywaj prezerwatywy tabsy sa dla odpowiedzialnych kobiet

Gość gość
Piątek - jedna tabletka Sobota - jedna tabletka Niedziela - jedna tabletka Suma - trzy tabletki. ???

Gość gość
Niedziela-powinnam przyjąc tabletkę,nie przyjęłam bo się pogubiłam. W piątek zaczęłam nowe opakowanie. Mam wzięte 3 proszki,z czego dziś nie brałam,więc musiałam 2 wziąc w piątek albo w sobotę. I nie wiem czy teraz pominąc jedną i nie bra i dopiero jutro,czy wziąc jedną i iśc dalej(oczywiście przy obu sytuacjach zabezpiecza się przez 7 dni). Każdemu zdarza się pomyłka! Proszki biorę już 5 lat i to moja pierwsza sytuacja!!! chyba po prostu wezmę(bo raczej będę bardziej chroniona przed ciąza) jedynie co to cykl mi się zmieni,

Gość gość
Dzisiaj jest poniedziałek. Zdajesz sobie z tego sprawę?

Gość gość
no i po co piszesz? miało by tak fajnie,laski z kafeterii miały sie wkręcic jak zwykle a ty wszystko popsułaś a idź tam ......!