Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepokojaca brodawka

Polecane posty

Gość gość

Hej! Na lewej wardze sromowej, blizej pachwiny mam ciemnobrazowa, wystajaca brodawke. Martwie sie, bo kiedys byl to normalny pieprzyk. Podczas golenia sie w miejscu intymnym, kilka razy go zacielam (mocno wtedy krwawilam) i przez to zaczal rosnac. Czy powinnam isc do lekarza? I czy mam sie czym martwic? Boje sie...

Gość gość
Oprocz tego, ze sie martwie, sprawia mi to po prostu dyskomfort. Poza tym przy goleniu teraz jeszcze latwiej go zaciac.

Gość gość
P*****lami potraficie sie zajac, a na powazne pytania nie odpowiadacie. ;/

Gość gość
13 lat temu miałam coś podobnego tylko nie w okolicach pochwy lecz niedaleko ale po wewnętrznej stronie ud. Wtedy często się goliłam jako nastolatka. Nie była to jednak ciemna zmiana jak opisujesz u siebie. U mnie to był jakby odstający pieprzyk tyle, że jasny. Jakby ostający mały flaczek, pypka Poszłam z tym do chirurga. Powiedział, że to od golenia. Doszło do zapalenia mieszków włosowych. Usunęłam to, nic nie bolało. Idz lepiej z tym do gina albo do chirurga. Ja jutro też idę do dermatologa z niepokojącym pieprzykiem pod pachą. Boli mnie, zmienił kolor i rozmiar. Boję się jak cholera ale co zrobić. Trzeba iść,

Gość gość
Czy twój facet robi ci minete?

Gość gość
Ja p*****le... Pisze o tym, ze boje sie nowotworowych zmian, a wy potraficie z tego kpic. Gratulacje. Ej, boje sie jak cholera. Poogladalam teraz na necie zdjecia czerniaka... Mam 20lat. Czy w tak mlodym wieku moze rozwinac sie rak skory? Nie opalam sie, na solarium nigdy nie bylam...

Gość gość
Ja p*****le, pokaż p**de dermatologowi zamiast pytać na forum! Ewentualnie możesz wrzucić zdjęcie to sprawdzimy co ci tam wyrosło.:classic_cool:

Gość gość
Umòwiłam się na wizytę do dermatologa na 12.11. Zadziwiająco szybko mnie zapisali.