Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiula1678

ciąża

Polecane posty

Gość gość
no jak przeniesc sie z warg sromowych ktore masz na zewnatrz moga sie przeniesc plemniki do macicy ktora jest wewnatrz no jak? bo ja nie ogarniam ale masz z***biscie bujna wyobraznie wez no naswietl jak to wedlug ciebie mozliwe?

Gość gość
dziewczyno jakie hormony ? zaden lekarz nie przepisze ci odrazu hormonow do leczenia jesli ci sie 1 raz w zyciu okres 2 dni spoznia!! chyba nie te filmy ogladasz

Gość gość
mam 18 lat no jeszcze nie uprawiałam tego prawdziwego seksu ale oralny

Gość gosccc
To ile Ty masz lat? Wspolzyjesz i nie bylas jeszcze u gina?

Gość gość
Dotykanie się dłońmi to nie sex oralny.

Gość gość
' mam 18 lat no jeszcze nie uprawiałam tego prawdziwego seksu ale oralny ' hehehhehehehehe uwielbiam cie kochana jestes :D u made my day!!!! prawie sie w gacie spompowalam :D :D :D :D seks oralny i ciaza - boskie :D :D :D :D

Gość gość
wy robiliscie tzw petting czyli palcoweczki i smyranie

Gość gosiula1678
może tak trochę grzeczniej a nie mi jeździcie ja tu piszę o poradę a nie o zjechanie bo ja was nie obrażam

Gość gość
A ile ty dziecko masz lat w ogole?

Gość gosiula1678
no sory ale jak sie chłop spuścił to k***a wszystko jest możliwe jaka ty jesteś z*****a

Gość gosiula1678
z****n*a małpa z cb no

Gość gosiula1678
i sory jakie dziecko jak są młodsi ludzie ode mnie i mają już dzieci a ja tego nie robiłam i pieprzycie takie głupoty ja tu się martwię czy chora nie jestem na coś a wy tylko o jednym stare a głupie

Gość gość
no ale dziecko grzeczniej poczytaj cos w szkole nie ucza jak sie dzieci robi o prokreacji cos?? e? spuscil sie chlop i chwala mu za to ! ale gdzie w ciebie do sroka? czy nie ? czy na zewnatrz? jesli na zewnatrz to nieuku nie ma opcji na ciaze do ksiazek sru

Gość gosiula1678
to mi ktoś powie coś o tym okresie czy tylko was seks interesuje ?

Gość gość
kurcze sama przyznajesz ze JESZCZE TEGO NIE ROBILAS a boisz sie ze w ciazy jestes/ ja juz zglupialam

Gość gość
samemu do książek wypad a nie to takie głupoty piszecie pewnie zero wykształcenia a rozumy pozjadali tylko ciekawe kto się będzie śmiał jak sami z brzuchem zostaniecie i bd lamętować jak do tego doszło

Gość gość
ślepi czy jacy ? Ciążę to ja mam już w d***e ale się pytam o przyczyny spóźniania okresu do cholery

Gość gość
Torbiel masz czy coś dużo przyczyn jest.

Gość gość
Wez sie dziecko ogarnij. Idz do ginekologa bo tu wrozek nie ma i nikt Ci nie powie od czego Ci sie okres spoznia. Moze byc tysiac powodow wszystkie mamy wymieniac? I zanim sie wezmiesz za faceta to pogadaj z lekarzem o antykoncepcji bo z takim tokiem myslenia to daleko nie zajedziesz. A porownywanie sie do mlodszych to chyba nienajlepszy pomysl. Najpierw troche rozumu a dopiero potem spuszcza sie d**e z wodzy!

Gość gość
po mojemu to rak bo rak nie boli na bank rak jajnika

Gość gość
albo torbiel a torbiel trzeba wyciac czyli operacja bo jak nie to moze z tego sie rak zrobic

Gość gość
a twoj partner jest ci wierny ? bo moze ma kogos na boku lub mial wczesniej jakiegos lachona i wiesz... chorob wenerycznych jest cala masa a hiv?///moze to hiv?

Gość gość
pewnie mial brudne rece i masz teraz bakterie ja tak mialam kaz mu kategorycznie myc sie caly a rece szczegolnie

Gość gość
jest wierny , no muszę się przejść do lekarza i zobaczyć o co chodzi i proszę ze mnie nie robić nie wiadomo jakiej puszczalskiej bo to jest poważna sprawa a teraz mam maturę i się o to boję a ty paniusiu bo raczej tak myślę że jesteś kobietą nie powinnaś tak na mnie naskakiwać z mor..dą bo nic ci nie zrobiłam i ciekawe skoro jesteś taka starsza to czy czekałaś ze swoim facetem do ślubu na pieszczoty bo coś nie chce mi się wierzyć albo jesteś starą panną bo z taką gadką to by nikt cie nie chciał

Gość gość
nie nie czekalam absolutnie nie ale ja mialam swiadomosc wlasnego ciala cyklu i zasadnicza roznica wiedzialam jak sie robi dzieci od czego zachodzi sie w ciaze i sie od poczatku zabezpieczalam :D czego i tobie zycze

Gość gość
dlaczego stara panna? dziecko ! jak ty mature zdasz jak ty taka infantylna jestes i glupiutka a i jeszcze jedno czy nie wiesz ze bluznia i ublizaja innym tylko te osoby ktorym brak argumentow w dyskusji

Gość gość
no ja tez wiem jaki mam cykl i mi sie spoznia juz 2 dni okres i dlatego ten temat zalozylam

Gość gość
a wiesz kiedy w cyklu zachodzi sie w ciaze? i co musi sie stac zeby zajsc w ciaze? i jak wyglada proces zaplodnienia?