Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiula1678

ciąża

Polecane posty

Gość gość
a wy niby tacy mądrzy i tacy wykształceni doktoraty pewnie macie z pewnością a ja nie będę siedziała i patrzyła jak ktoś mnie obraża bo pani lub pan to też by inaczej zaraegowala jakby na panią coś pisano tak upokarzającego

Gość gość
tak? to sobie przeczytaj swoj pierwszy post w ktorym pytasz o ciaze i nie podajesz info ze 2 dni ci sie okres spoznia dopiero ktos cie o to zapytal w dalszej dyskusji wiec ta informacje udzielilas temat ten zalozylas pytajac czy jestes w ciazy ba! patrz tylul/...... ciaza ....a nie okres mi sie spoznia 2 dzien :D pogubila sie dziewusia ojjjj..

Gość gość
właśnie ze podalam

Gość gość
czyli nie wiesz kiedy sie zachodzi w ciaze, kiedy masz dni plodne i owulacje ani jak dochodzi do zaplodnienia! no i to jest wlasnie roznica pomiedzy swiadomym uprawianiem milosci i spolzyciem a robieniem czegos o czym pojecia sie mnie ma byle robic bo koledzy robia i na filmach robia, brawo!

Gość gość
""czy moglo dojść do zapłodnienia jeżeli mój partner potarł o moje wargi sromowe palcami na których wcześniej była sperma ale już zaschnięta, dodam ze w sierpniu i w we wrześniu miałam okres ale tylko przez 3 dni a zawsze miałam przez 6-7 dni a teraz w październiku okres mi się spóźnia i się boje że jestem w ciąży proszę pomóżcie "" mi sie wydaje ze piszesz tu zapytujac czy doszlo do zaplodnienia bo okres ci sie spoznia ale nie podalas ze 2 dni i meritum sprawy dotyczy - ciazy heheheheh