Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc43

ja tez jestem dziewica

Polecane posty

Gość gosc43

jestem ladna i faceci sie za mna ogladaja. gdybym chciala, na pewno moglabym miec kazdego. tylko ze zadnego nie chcialam, bo ja jestem za dobra dla nich :) czy to wstyd byc 29 letnia dziewica? ;) niech wypowiedza sie wszyscy panowie ktorzy chcieliby miec taki skarb jak ja ;) usmiecham sie zalotnie ;) czy to niedobrze ze jestem dziewica? :) a moze to dobrze ? ;) kto mi podniesie samoocene i powie, ze ja sie szanuje, a nie ze nikt mnie nie chce? (chociaz wszyscy wiemy jaka jest prawda ;) (dla latwowiernych: to prowo)

Gość pani ja
moze chcesz sprzedac swoje dziewictwo? wystaw na allegro tak sie zachwalasz ze ho ho

Gość gość
Nikt by nie chciał takiego narcyza...żaden facet z Tobą nie wytrzyma..wyżej sra.sz niż d.upe masz ! :/

Gość gosc43
pani ja chyba nie doczytala :D ja tu zakladam topic nr 100001 na temat dziewic ktore pytaja sie czy to dobrze czy zle; tylko dzisiaj juz widzialem kilka takich tematow

Gość gość
ja też jestem i nikt na mnie nie zwraca uwagi

Gość gosc43
wiadomo skad ta frustracja, staszek to tez dziewica !!!! tylko ze sfrustrowana.

Gość gosc43
nie mam czasu to dluzej siedziec ale tylko powiem, dziewczyny, za bardzo przejmujecie sie co ludzie o was mysla i co ludzie powiedza. inaczej nie byloby tu tego typu pytan.

z każdym rokiem będzie coraz gorzej, to znaczy, będziesz odczuwać coraz większy lęk przy spotkaniu z facetem sam-na sam i gdy dojdzie do tak zwanej sytuacji intymnej i pozwolisz się facetowi dotknąć to za moment uciekniesz, schowasz się do łazienki i będziesz po cichu krzyczeć słowa 'nie mogę, nie mogę'