Gość QaZ9977 Napisano Październik 21, 2013 Witajcie! Mam 16 lat i ważę 120 kg , przy wzroście 192cm . Jak w życiu wielu ludzi przychodzi okres, kiedy chcemy coś zmienić w swoim życiu . Tak więc nadszedł czas i na mnie . więc kieruje pytanie do Was : Jak schudnąć, nie szybko, nie od razu, ale zdrowo i żeby były efekty ! Mam do dyspozycji orbitreka, rowerek stacjonarny, 2 ciężarki po 5 kg. Z przejściem na dietę również nie mam problemu.. tylko nie mam pojęcia, która byłaby najlepszą dla mnie . Nie mam określonego celu do kiedy i ile chce schudnąć . Nie chcę budować atletycznej sylwetki , bo to zacznę opracowywać po tym, kiedy chociaż zbliżę się do właściwej wagi (90kg) . Jeśli mogę Was prosić, to podzielcie się jakimi sposobami wy dążyliście do utraty wagi. Jeżeli potrzebne by były jeszcze jakieś informacje na temat mojej osoby, to oczywiście podam . Z góry dziękuje za pomoc, oraz przepraszam za ewentualne błędy w tekście, brak czasu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach