Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w cyganie

Polecane posty

Gość gość

Mam ogromny problem. Podczas gdy pracowalam za granica zakochalam sie w chlopaku 10 lat starszym ode mnie. Problem w tym ze bylam tam ze swoim wieloletnim chlopakiem. ale serce nie sluga. moj chlopak wrocil do domu, ja zostalam. Pewnego dnia przyjechalam i tak wyszlo ze zeszlismy sie z moim chlopakiem (dluga historia) ale ja nie moge zapomiec o tamtym, zostawilam go jak psa. teraz ciagle o nim mysle ale mam za wiele do stracenia, moj chlopak ma dobry biznes, wiem ze mamy dobra przyszlosc,wiem ze mnie kocha, wybaczyl mi zdrade ale ja do niego nie mam tak silnych uczuc jak do tamtego. co mam zrobic czy jestem glupia i to tylko chwilowe zauroczenie? ale bylo nam ze soba dobrze ;( on powtarza mi ze zrobi dla mnie wszystko, ze jestem kobieta jego zycia. wiem ze moj wpis brzmi jakbym byla gluppia nastolatka ale nie jestem, po prostu juz tak chaotycznie pisze, bo to tak dluga historia ze zajeloby mi dzien pisanie jej. a jesli on mnie oszukuje? nie znam go az tak dobrze i nie wiem o nim az tyle. co zrobic? serce mi peka bez niego, zyje z moim chlopakiem ale udaje kogos kim nie jestem, nie jest mi dobrze, ale z drugiej strony boje sie wrocic za granice bo wtedy strace wszystko tu ;(

siedz kobieto na tylku i pilnuj tego, z czego masz chleb i przyszlosc.Pzestan wic wianki na wodzie .Nie zyj uluda, bo dostaniesz po tylku .

Gość gość
Musial dobrze r****c

Gość gość
cygan to złodziej i tak juz zostanie ;)

Gość gość
Ale sa piekne chlopaki. :-D

Gość gość
Pomozcie cos wiecej no :/

Gość gość
Cygan 10 lat starszy od ciebie i wolny? Oj uważaj, żeby cię stado cyganek z nożami nie pogoniło :D

A znacie ten Kawał? "Dlaczego cyganka nie spotkała św Mikołaja? - Bo się z nim minęła w kominie" :D