Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ

Polecane posty

Gość gość

już byłem wszędzie, odrzucony, sam krzywdziłem :( wpedzałem w poczucie i winy i sam byłem w to wpedzany. Zapłaciłem za wszystka taka cenę, ze nie jestem w stanie pojac dlaczego az tyle, dlaczego tak strasznie duzo. Straciłem najcenniejsze mazenia cos co pamietałem latami cos co umkneło mi dosłownie z przed nosa :( i inne osoby musiały nie rozumiejac nic płacic za to. razem ze mną. Wiem ile to kosztuje, teraz wiem, wiem ile trzeba się nameczyć, zeby zrozumieć, ze nie wolno niczego oczekiwać, tylko jesli zostało coś w sobie pieknego to trzeba dawać nie czekajac na nic w zamian. dzieki pracy bo robiłem to z pasją mam te pieprzone pieniadze, dzieki temu mogę tu pisać te swoje wypociny, ze nie muszę nigdzie rano wstać. dlatego sobie zwyczajnie trwam, wiem ,że niechcę nikogo innego jak tylko bratnia duszę kogos kto ma juz to poza sobą, ten cały meksyk. I wiem, ze nikogo takiego mogę nie znaleźć, chciałem tylko to napisać do nikogo tylko napisać. Żeby ktoś taki sam, jesli jest wiedział, ze nie jest sam.

Gość gość
wyrzuty sumienia? ;)

Gość gość
wszystko chcę tylko zyć i tym sie cieszyć tymi drobnymi sparawami

Gość gość
no to zyj i ciesz sie w czym problem ? :D

Gość gość
no juz jestem tylko jeszcze w takim szoku z deka ale helou :)

Gość gość
zawsze to tak wyglada

Gość gość
nie o ciebie mi chodzi ty masz inaczej

Gość ponadsnem
ale bratnia dusza da Ci to samo,mozesz oczekiwac ,rezygnacja z marzen za bardzo uspokaja życie i masz mniejsza moc tworzenia,kazdy kiedys jest gotowy do podzielenia sie tym co najlepsze,czasem w nastepnym wcieleniu ale w sumie co za roznica:-)