Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portale randkowe i ukryte nimfomanki

Polecane posty

Gość gość

Jestem wysokim facetem, nie za grubym ale do chudzielca mi daleko... miałem konto na kilku portalach od my dwoje po sympatię i badoo w zasadzie gdzie bym się nie znalazł i wrzucił swoje zdjęcia to zawsze trafiam na kobiety hmmm mocno rozwiązłe i tylko takie ze mną gadają, standardem jest pytanie o długość członka i czy lubię dużo jednej nocy, jedna nawet chciała zdjęcia jego... oczywiście wszystkie twierdzą że są porządne normalne dziewczyny... I tak się zastanawiam bo faktem jest że małego nie mam czy wzrost to powoduje że interesują się mną nimfomanki? mają wtedy większe prawdopodobieństwo że je zadowolę bo mam więcej niż standard?

Gość gość
Pan typu Bears 49 - jasne tylko że dochodziło do spotkań z nimi i seksu więc jakie pedały?

Gość gość
co się dziwisz, może w domu maja mikrusa i szukają większego. Musza wiedzieć na czym stoją. A faceci to inni? Też trochę bywałam na portalach. DOminuje na nich 3xP - Poznać, Pobzykać, Porzucić, (bez mrugnięcia okiem). :(

Gość gość
bo takie portale jak sympatia badoo itp to takie odloty niby każda szuka miłości uczucia a tak naprawdę chce wskoczyc na pałkę :d sam teraz bajeruje dwie laski z badoo :d

Gość gość
to wszystko jest chu​ja warte :O

Gość gość
a tu niby co? to samo

Gość gość
"gość co się dziwisz, może w domu maja mikrusa i szukają większego. Musza wiedzieć na czym stoją. A faceci to inni? Też trochę bywałam na portalach. DOminuje na nich 3xP - Poznać, Pobzykać, Porzucić, (bez mrugnięcia okiem)." No coś w tym jest jedna panna zapraszała mnie tylko na noc zawsze ze mną dochodziła od pierwszego razu ale prawdopodobnie kogoś miała z kim planowała związek... ja byłem tylko zabawką inna kupowała i stawiała mi róże rzeczy za czas z nią spędzany ale z czego to wynika? ja zawsze kobiety bardzo dobrze traktuje czują się przy mnie dobrze nie narzucam się nie nalegam na seks

Gość gość
To życie jest za szare,a te wszystkie ... dodają coś tam w życiu.Czy nie fajnie poznać kogoś i bzyknąć się bez hamulców.Dla mnie to super sprawa.Niedawno poznałem kogoś ciekawego i nie żałuję.

Gość gość
Gościu...masz rację. Ja też bym chętnie się bzyknęła :)

Gość henrykaSójka
Ja się bzyknę w czwartek :P

Gość gość
najlepsze są takie co udają świętojebliwe :D niby nie nie a jak przychodzi co do czego to rżną się jak marzenie :D

Gość gość
No to mamy okazję się pobzykać.Mam ciągle chęć. Gościu 10.50 zaczynamy czy masz opory.

Gość gość
Daj se siana ,tutaj się chcesz bzykać.?odwaliło ci i to porządnie

Gość gość
Nie koniecznie.Tu jak ktoś chce znajdzie swojego,swoją.Wielu jest co dużo piszą,ale są i tacy co im się naprawdę chce z kimś się spotkać.

Gość gość
Masz ochotę Gościu? nawet na spotkanie

Gość gość
najlepsze jest badoo moim zdaniem szybki łatwy kontakt a co do kobiet na portalach no cóż są łatwe i mniej łatwe ale tak naprawdę większośc kobiet chce seksu ostatnio byłem z jedną na spacerze i kawie następnego dnia zaprosiła mnie do siebie na pizzę... no cóż pizzę też jedliśmy :P

Gość gość
Czemu nie :) Mogę się spotkać.Napisz jakie masz wymagania i ile masz lat.Lubię dojrzałe kobiety.One wiedzą co chcą.

Gość judytaaa22
spotkania spotkaniami, ale ja będąc w związku, mieszkając z moim facetem nigdy nie odważyłabym się zaprosić kochanka do domu.. Wydaje mi się że to za bardzo wkracza w intymność moją i mojego partnera. Aczkolwiek nie zaprzeczam że czasem chętnie spotykam się z facetami poznanymi właśnie na badoo :) preferuje trochę inny seks niż mój mężczyzna więc czasem takie spotkania są mi potrzebne. Pozdr

Gość nn z kawą
uświadomiłam sobie właśnie jedną smutną rzecz. nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam pizze. porażka, nie życie :O 🖐️

Gość gość
Wymagania..wiadomo. Przystojny i niezły j**aka. Chodzi o seks. W moim związku tego nie mam, szukam faceta, który spowoduje, ze będę na ciągłym odlocie :)

Gość gość
znaczy szukasz delaera?

Gość gość
nn z kawą zapraszam na pizzę :P

Gość gość
a ja bym spaghetti zjadł. albo takie prawdziwe ragu a'la bolognese.

Gość gość
Dealera nie koniecznie ;), ale kochanka z******tego koniecznie :)

Gość gość
kochanek z założenia jest z doskoku, więc skąd ten ciągły odlot? nie lepiej partnerowi powiedzieć pa i zamienić na takiego, który wymóg demona seksu spełniał będzie? i nie dorabiać obecnemu biedakowi metki idioty i frajera?

Gość gość
panie zapraszam 2781323 :D ciekawe która się odważy :P

Gość nn z kawą
zapraszam na pizzę xxx haha. dobry żart nie jest zły ;) :classic_cool: spaghetti też bym nie pogardziła :classic_cool: idę stąd bo głodna się robię przez Was 🖐️

Gość gość
a ja już mam przepis na ragu i dziś je upichcę :classic_cool:

Gość nn z kawą
podzielisz się? bezinteresownie :classic_cool: