Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mandat z ITD ile dostane pytajnik

Polecane posty

Gość gość

przyszło pismo z itd ze przekroczyłem predkosc, w miejscu gdzie było ograniczenie do 50 jechałem 100. wysokosc mandatu narazie nie znana bo musze najpierw wskazac kto jechał.

Gość blondyna 333
przeczytaj dokładnie to pismo, tam jest informacja

Gość gość
nie ma informacji, pierwsze pismo wskazuje gdzie jechałem o ktorej godzinie, i kiedy. oraz inforamcje ze mam wskazac kto kierował i tyle. nie ma zadnej podanej sumy do zaplacenia. ale na necie znalazłem za bedzie to 300- 400 pln

Gość blondyna 333
a nie ma tam takich odcinków Ai B do wypelnienia. Że albo przyjmujesz mandat w takiej i takiej wysokości....., albo drugi odcinek, aby wskazać sprawcę?

Gość gość
ehhh , widziałas takie pismo na oczy ? czy piszesz bo ktos ci cos kiedys powiedział . ja mam je aktualnie przed soba. list sklada sie z 3 kartek i nie ma na zadnej sumy do zapłaty, niby jak moze byc jak ITD nie wie kto kierował i nie wie komu ma to wystawic. u mnie np. auto jest na zone ale ona nie ma prawajazdy (wztpie zeby itd wiedziało ze ona nie ma uprawnien)

Gość blondyna 333
trochę logiki nie zaszkodzi, jeśli auto jest na żonę to logiczne, że adresatem jest żona. Jakbym nie wiedziała o czym piszę to bym się nie wypowiadała. Jeszcze raz ci napiszę, jest tam ta informacja, zamieszczona drobnym drukiem, w części odcinków do wypełnienia

Gość gość
to nie ważne, że nie ma prawa jazdy, może przyjąć mandat w wys. 500 zl, bez punktów, bo może zwyczajnie nie pamiętać komu urzyczyła pojazd