Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synek 14miechów a telewizor

Polecane posty

Gość gość

ogląda, puszczam mu cebeebisy a wy? chce miec zycie wiec oglada telewizor! chce sie wwykapac, zjesc a nawet wysrac!!!!!!!!!!!!!!!! a wy jak robicie, kojca nie, telewizora nie, wszystko dla dziecka

Gość gość
Moja córka ma 2 latka i dopiero teraz ją bajki zainteresowały. Myślę że nie ma potrzeby przyzwyczajać dziecka do bajek.

Gość gość
pokolenie cartoon network ma juz 23 lata i studiuje budownictwo. bajki nie oglupiaja, mam kuzyna ktory ogladal od dziecka.

Gość gość
moje dziecko chodzi ze mną do łazienki ma 1,5 roku, dzięki temu zaczęło wołać na nocnik.

Sadzanie dziecka przed telewizorem, przed 3 rokiem życia to jest jakiś absurd. Nie powinnyście tego robić do momentu, kiedy dziecko nie opanuje aktu mowy - w takim przypadku telewizor to tylko kolorowe plamy, szok i ogromna burza mózgu dla dzieciaka. http://pierwszekroki.czasdzieci.pl/ najlepiej tu zaglądnąć i zapytać samego logopedę, który udzieli bardzo zbliżonej odpowiedzi do mojej. Lepiej chronić malucha niż niepotrzebnie narażać go na skutki uboczne.

Gość gość
Wszystko z umiarem, według psychologów do 2 lat żaden telewizji,tego się trzymam, żaden to dla mnie argument, że Basia czy Franio oglądali od 4 miesiąca życia i nic im nie jest...dzieci różnie reagują, wolę nie eksperymentować na swoim synku. Moje dziecko ma rok i spokojnie mogę wyjść do łazienki, przez te kilka minut nic mu się nie stanie ;)