Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymon25

Czy nadaje się na żone

Polecane posty

Gość Szymon25

Witam, ostanio rozmawiałem z dziewczyna i stwierdzila ze w polowie jest wariatka a polowie opanowana i spokojna dziewczyna tzn wiem ze lubi tanczyc i nie lubi domatorstwa lubi cos robic. mam pytanie mysle o niej powaznie tak jak chce juz ze mna zamieszkac i zostac moja zona tylko nie wiem czy tego typu dziewczyny nadaja sie na stałe zwiazki tzn slub i wspolne mieszkanie

Gość gość
zwykła lambadziara, ja bym nawet z taką shmatą nie gadał...

Gość Szymon25
Widze ze ostre zdanie ten temat masz!

Gość Szymon25
Czyli kobiety ktore lubia sie pobawic i sa towarzyskie i lubia tanczyc nie nadaja sie na zone!?

Gość gość
zadnych konkretów nie powiedziales o niej wiec trudno stwierdzic cokolwiek... To że nie jest doamtorką to jesli tobie to pasuje to ok bo jezeli ty wolisz siedziec w domu wieczorami to pojawia sie problem.. ale to nie jest najwazniejsze w byciu zoną... Kobieta musi byc odpowiedzialna, ciepla, mila, ogarnieta na tyle zeby zadbac o dom i męża a potem dzieci...

Gość gość
jeśli lubisz prać, sprzątać i gotować i jesteś w stanie zaakceptować to że teściowa przez 30 lat będzie tobą rządzić to ok musisz jeszcze się przyzwyczaić że mąż będzie miał mentalność egoistycznego leniwego trzylatka który wymaga obsługiwania i będzie zazdrosny o ewentualne dzieci

Gość gość
ja z mezem imprezuje praktycznie w kazdy weekend i gdyby nie praca robilibysmy tio czesciej. Jezeli macie takie samo podejscie do tej kwestii to żona imprezowiczka w niczym nie wadzi... Chyba ze chce chodzic po imprezach sama to juz nie jest ok jako żona

Gość Szymon25
Nachwile obecną a jestesmy razem 4 lata to z tego widze to jest mila kobieta chcociaz kazdy potrafi byc denerwujaca dom posprzta jedzenie zrobi i zadba o moje potrzeby tylko jak rozmawialismy chce zebys wiecej w przyszlosci wychodzi spedzali wiecej czasu z ludzmi. Ogolnie trenowala taniec przez x lat wiec umie i lubi tanczyc.

Gość Szymon25
Sama wychodzi jak jest to tylko spotkanie z kolezankami jak wychodza pary to wtedy idziemy razem.

Gość Szymon25
Ona nie lubi duzych imprez bardziej kameralne kluby z malym parkietem i zeby nie bylo za duzo ludzi. Dla niej najwaznoiejsze zeby bylo iejsce gdzie potanczyc! a mowi ze denewuje ze nie wychodzimy czesciej razem!