Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Kafeterian od miłej

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię was zrozumieć , dlaczego tylu z was wyrządza krzywdę swoim bliskim którzy was kochają , dlaczego szukacie osoby do zdrady czy już tak naprawdę nie da się uratować waszego pożycia ?Dlaczego tak sponiewieracie swoje ciała czy to taka przyjemność tylko na chwilkę a gdzie szacunek do siebie samego ? Dla was może wydawać się to śmieszne albo głupie ale mnie to przeraża :( .

Gość gość
A jak z waszym sumieniem ? nie odczuwacie tego ?

Gość gość
Nie jestem aż tak młoda aby to zrozumieć . Nie chcecie mieć tylko jednej osoby oddanej ,przeżywać razem lata od młodości do starości szanować się i cieszyć się życiem ? Myślicie tylko o kolejnej kochance lub kochanku , lepszej lub młodszej ? Gdzie tak naprawdę są wasze uczucia prawdziwe do drugiego człowieka , godzicie się z tym co robicie ?

kolejny temat "naprawczy" i generalizujący - tu nie ma jednoznacznej odpowiedzi bo nie ma takich samych historii - są tacy, którzy szukają kolejnego zaliczenia mimo, że mają kochających mężów/żony, ale są też tacy, którym właśnie brak tej miłości, zrozumienia. Są też tacy, którzy być może mają miłość, ale brak im seksu bo nie zawsze między tymi dwoma zjawiskami można postawić znak równości. Temat jest bardzo skomplikowany i proszę nie generalizować, tym bardziej, że poza nielicznymi, którzy szukają tutaj czegoś na serio jest mnóstwo prześmiewców, podszywaczy i zwykłych "gapiów", którzy są tutaj z ciekawości

Ktoś ma Ogólnokrajowy Dzień Moralności.......żyj i pozwól żyć innym tak jak chcą....najlepsza maksyma na świecie:)

Gość gość
Mężu , żono kochana dlaczego tak ranisz me uczucia ? Pamiętasz ten pierwszy dzień , pierwszy pocałunek , to było takie nie winne i piękne , pierwszą randkę , pierwszy spacer za rączkę , piękne uczucie które się pojawiło to była miłość !.Miłość och to piękne uczucie , serduszko takie szczęśliwe te same uczucie bijące odczucie bliskości drugiej osoby, tęsknota ;) Po latach to musi stać się rutyną ? musisz zniszczyć te piękne uczucia , zastąpić je inną , gdzie te wielkie serducho po latach zmieniło się w wielki twardy głaz którego nie da się rozłupach :( . Czy nie piękniej by było po prostu powrócić do tych pięknych chwil ?

Gość gość
Rozprzeżenie moralne jest totalne,idzie ku zagładzie uczuć.

Gość gość
ok, ale teraz weź już pokaż cycki

Gość gość
wypałuj się ośla pało :D

Gość gość
" A to feler - Westchnął seler":(

Gość gość
Mąż cię wali w rogi? Walcz o niego zamiast pisać apele do narodu.

Gość gość
Miłość rodzi się w dwóch osobach w kobiecie i mężczyznie jest piękna wtedy gdy ich serca zejdą się razem na zawsze . Kochają się bezgranicznie gdy jedno bez drugiego nie potrafi żyć .A jeszcze piękniejsze uczucie ta jedyna prawdziwa miłość połączona z delikatnym uniesieniem , delikatną pieszczotą , dotykiem naszych ciał i pięknym ..... na zawsze , nie tylko na chwilę .

Gość gość
tu przebywają ludzie którzy tego z jakichś względów nie czują

Gość gość
Bóg wie, co kryje się w tych słabych i pijanych sercach Myślę, że On całował dziewczyny i doprowadzał je do płaczu Te bezczelne królowe nieszczęścia Bóg wie, co kryje się w tych słabych i zapadłych oczach Płomienny tłum milczących Aniołów Dających miłość, lecz nie dostających nic w zamian Ludzie pomóżcie ludziom I jeśli tęsknisz za domem, daj mi rękę, a ja ją chwycę Ludzie pomóżcie ludziom I nic cię nie zegnie Och, a gdybym kierowała się rozsądkiem Och, a gdybym kierowała się rozsądkiem Byłabym zimna jak kamień i bogata jak głupiec Który odtrącił wszystkie te dobre serca

Gość gość
Dlaczego dajecie unieść się tylu chwilom czy nie lepiej by było mieć tą jedną wymarzoną chwilę . Co musi zatem wami kierować rozum ? inna cześć ciała ? a miłość ta piękna gaśnie i tłumi całe ciała to takie smutne :( jak gaśnie z dniem na dzień i nie widać jej już nigdzie .

Gość gość
zwykle gaśnie przed zdradą. czujesz się skrzywdzona?

Gość gość
Nikt się nie wypowie tak ,to dla was za trudne , nie potraficie wydusić z siebie ani jednego słowa , jesteście zbyt zamknięci w sobie , trud jaki wam przychodzi to są uczucia .

Gość gość
ale tak w ogóle, to o czym ty bełkoczesz?

Gość gość
Nie jestem skrzywdzona , jestem trudna jak dla was , ale już taka jestem i czuję ;) .

Gość gość
Weź d**ę w troki, zrób się na bóstwo, kup wino i seksowną bieliznę i tak go przywitaj. A potem nie powtarzaj tych samych błędów. Może pomoże.

Gość gość
prawdopodobnie jesteś trudna dla wszystkich poza sobą:O

Gość gość
Nie jestem trudna i wszyscy mnie rozumieją po prostu mam wielkie serce , jestem juz takim człowiekiem , Ujęło mnie to jak ludzie potrafią się krzywdzić na wzajem i ranić bardzo mnie to zabolało może jestem zbyt wrażliwa na takie fora ale nie potrafię zrozumieć dlaczego w tylu sercach nie ma już miłośći chciałabym im pomóc ale nie mogę :(

Gość gość
a może jest w nich nadmiar miłości?

Gość gość
Miłości nie powinno się porównywać do wiolo razowych numerków . Miłość powinna być jedna wielka i spełniona to jest piękne .

Gość gość
A dlaczego nie powinno się porównywać? Bo ty tak chcesz?

Gość gość
Tak bym chciała ale prawda jest inna.

Gość gość
Niewiele osób lubi wypowiadać się o swoich uczuciach , czy to aż takie trudne ?