Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxonaxxxonaxxx

toksyczna milosc odejsc probowac walczyc zostac

Polecane posty

Gość gość
Powinnaś z nim być. To Twój mąż, kocha Cię, a skoro jest agresywny, widać dajesz mu powody ku temu. Ciekawe jakie powody ? To, że nie odebrała tel na czas to też dobry powód do wyzwisk ?

Gość gość
Każdy powód dobry nawet taki, że zupa zasłona by móc jej przywalić.

Gość xxxonaxxxonaxxx
Silene on mnie kocha?raczej jestem od yego by on mogl sie na kims wyrzyc ja mu daje powody jakie?ze sprzatam gotuje itp?ze jest em na jegi zawolanie owszem czasem wybuchamvi mowie to co mysle bo bronie sie ale jie chce juz bronic go i sievie zeby nie uderzyl mnie chce idejsc wiem ze to nie ma sensu ale sie booje bo mysle ze moze bedzie dobrZe ale potym co pisaliscie i po slowach mojej mamy zebym go zostaila i zrobie to spakuje sie i idejde a on niech robi se co chce

Gość xxxonaxxxonaxxx
Dokladnie kiedys nie odebralam i dzwonil bo akurat bylam w pracy nie mialam czasu to odrazu ze jestem szmata ze go zdradzam ehh masakra obecnie nie pracude bo jkak stwierdzil on nie bedIe placil mi biletu ale wiem ze to pretejst by tylko siedziec i mu sprzatac

Gość gość
Kocha ? :D tak ją Kocha że biję i wyzywa nie no super miłość. Gdyby ją Kochał to by szanował swoją kobietę, rozmawiał, wyjaśniał co go boli czy denerwuje. Ale na litość Boską nie wyzywał bo mam taki kaprys. SILENE sama żyj w takiej chorej miłości i usprawiedliwiaj faceta na różne sposoby. Nawet jak plunie Tobie w twarz to pewnie bedziesz udawała że to spłyną po policzku deszcz.

Gość gość
Miej swoją godność dziewczyno, zasługujesz na normalne życie. Jestem tego pewna, że Cię zdradza skoro Cię o to oskarża tak mają się do tego toksyki to ich natura. Jak masz możliwość zacznij go obserwować czyżby Cię zdradza, myslałaś coś o tym ?

Gość xxxonaxxxonaxxx
Nie raz klotni mowil i po pijanemu ze mnie zdradzul z kur wa i byl tam a pozniej przepraszam przecuez wiesz ze nigdy nie zdradzilbum cie mizliwe ze zdradzul mbie ale nie udowodbie mu tego jak? Ehh..

Gość gość
szkoda mi Ciebie dziewczyno, bo mimo tego, że jesteś taka młodziutka życie Ciebie wcale nie oszczędziło. Ale to odbierz jako lekcje życia, która musiałaś odrobić.

Gość gość
pakuj się i wracaj do mamy. Ratuj siebie i odzyskaj siebie. Nie czekaj dłużej nie ma nawet na co czekać chyba że na kolejne wyzwiska.

Gość xxxonaxxxonaxxx
Jeszcze dzisiaj soakuje swoje rzeczy i wyprowadze sie dosc czekania zw bedzie lepiej nie bede sie bala .. Nie juz nie obchodzi mnie to vo ktos powie ja musze byc szczesliwa nie teraz bo dlugo zajdzie mi czasu odbudowania mijegi zycia na nowo

Gość gość
nie chcesz skończyć jak Twoja mama ? a więc zrób coś z tym. Życzę Ci z całego serduszka by wszystko ułożyło Ci się.

Gość xxxonaxxxonaxxx
Dziekuje za rady wezme sobie to do serca. Napisze jak wroce do mojego domu rodzinnego. Ulzylo mi ze oowiedzialam co mi lezy na sercu.

Gość gość
Mądra decyzja, wystarczająco walczyłaś o kogoś, teraz zawalcz o siebie i o swoje dobro. To tak być nie może, że żyjesz w strachu, panice i chodzisz zahukana to nie jest normalne.

Gość gość
jeszcze jedno zapamiętaj, że jak bedzie Ci płakać, błagać nie wracaj to niczego i tak nie zmieni, to jest na chwile. Badz madrzejsza

Gość xxxonaxxxonaxxx
Jak odejde to na zawsZe ! Po cierpie ale czym jest cierpienie utraty do cierpienia tego co teraz mam. Rozmowy nie pomoga bo tak maprawde on nie umie rozmawiac kazda rozmiwe konczy klotnia. Dzieki wszystkim za wsparcie.

Gość gość
u mnie było to samo, rozmowy wszelkie nie skutkowały, Nic tak naprawdę nie stracisz wrecz przeciwnie zyskasz spokój :-)