Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwacja

baby są strasznie głupie

Polecane posty

faceci robią zawody (za które potem sami ledwo co mogą się utrzymać), piją, chociaż zachowują się jak idioci po alkoholu, szukają pustych lal, a potem narzekają, że lala ich zdradza i jedzą byle co, a potem brzuch piwny i problemy z sercem. Tak, mężczyźni nie są wcale głupi.

Gość gość
ale te różnice w mózgach nie świadczą o głupocie, po prostu tak funkcjonujemy. Nie trzeba baby zamykać, trzeba jej wysłuchać. Mamy dwa różne sposoby radzenia sobie z stresem. Panowie w stresie potrzebują ciszy i spokoju i nie chcą gadać o tym problemie a już nie z kobietą, więc jego najlepszą radą dla kobiety zestresowanej będzie jego najlepsza metoda czyli: NIE MYŚL O TYM...DAJ SOBIE SPOKÓJ. My kobiety tak nie potrafimy bo jesteśmy inaczej okablowane. Naszym sposobem na stres jest GADANIE, musimy się wygadać, żeby nie przepalić mózgu od WSZYSTKICH problemów w głowie, i wówczas oczekujemy wysłuchania (nie doradzania), ponieważ to nasza najlepsza metoda na nasz stres doradzamy wam mężczyznom wygadać się mówiąc ....POROZMAWIAJMY O TYM, O CZYM MYŚLISZ....nie zdając sobie sprawy, wasz mózg pracuje inaczej, i z takich właśnie różnic często są problemy a wystarczy kobietę w stresie wysłuchać i przytulić a mężczyznę w stresie zostawić w spokoju i ciszy.

Gość - prawda. Po prostu mózg kobiety szybciej przewodzi impulsy. Coś co nas stresuje będzie za nami długo chodzić, poza tym jesteśmy ustawione na "rozwiązywanie problemów", a to najłatwiej zrobić obracając temat tak długo aż czegoś się nie wymyśli.

Gość gość
tak to prawda kobieta moze wydalic z siebie 100 slow na minute :-D

Gość znawca obrzydliwości kobiet
nie da się okiełznać takiej kobiety tylko można się do niej zrazić

nie przypisujcie sobie zalet bo to akurat wada waszego mózgu, emocje to wróg myślenia i dlatego wy nie potraficie problemów rozwiązywać, to nas prosicie o pomoc i jeszcze poganiacie :o

Gość gość
to prawda one z nas wyciagaja najgorsze instynkty i rzadze sex itd .itp

Gość gość
Normalni mężczyźni obrażają kobiety? Nie, normalni nie obrażają nikogo...Ja nie wiem, o co chodzi temu tam znawcy. Ja mu się nie podoba, niech się z kobietami nie zadaje, nie żeni, nie ma partnerki. Prawo na to zezwala:) Tylko mam wrażenie że zapomina o tym, że urodziła go - kobieta.

Gość gość
a kto ci powiedział, że ty masz ją okiełznać...hehe. Puść ją do koleżanki, niech się wygada. Problem polega na tym, że ponieważ Ty głównie ur******asz lewą półkulę mózgu to jesteś nastawiony na BRANIE, kobieta prawą na DAWANIE. Wystarczy, że czasem ustawisz się na DAWANIE a będzie Ci łatwiej. Tyle, że to nie jest takie proste jak to napisać.

Gość gość
Ale głupoty tu same. z jedna czy dwie normalne odp, a reszta same bzdety napisane. To nie kobiety są głupie, tylko mężczyźni nie potrafią ani nie chcę ich zrozumieć. A jak wiadomo jak się czegoś nie da zrozumieć, to najlepiej powiedzieć, że to głupie jest i koniec. Szczyt inteligencji, nie ma co...

prawda wymaga by krytykować to co zakłóca spokój, hamuje itd.

Gość Sztefannnnnn
"kobieta prawą na DAWANIE". TRUE. Nie można się z tym kłócić.:D

Gość gość
Tak, EMOCJE to energia, która napędza kobiecy mózg i ma to swoje minusy. Mężczyźni nie za bardzo są emocjonalni. Nie oznacza, to, że kobiety mają gorszy mózg ale bardziej wrażliwy. Dlatego najwięcej przestępstw, alkoholizmu i narkomani jest wśród mężczyzn, i dlatego to my rodzimy i głównie zajmujemy się potomstwem. Wszystko jest tak skonstruowane aby była jakaś równowaga.

same siebie nie rozumiecie a stwarzacie pozory że macie rozwiniętą "inteligencję emocjonalną". pójdzie do koleżanki i obie zwalą na faceta całą winę. :o

to umawiaj się z facetami...co za gość. Włazi na forum do kobiet, cały dzień leje na nie jad i non-stop wspomina o swojej niechęci do nich. Szukasz powodu żeby się do homoseksualizmu przyznać?

Gość gość
nic na to nie poradze, ze jestes p******y i uwazasz emocje - nieodlaczny element umyslu czlowieka- za cos zbednego i ograniczajacego :O masz po prostu jakas dysfunkcje mozgu, blagam wiec nie wmawiaj innym ze z tego powodu jestes lepszy :O jestes po prostu wadliwy

Gość gość
Najlepiej jak facet mysli za kobiete! A ona mowi :-D

"Mężczyźni nie za bardzo są emocjonalni. " przeżywamy miłość, pokazujemy to poprzez sztukę którą potem przeżywamy zarówno w treści jak i formie. to że faceci są źli a kobiety dobre to mit.

Gość gość
ujawnij sie ze swym homoseksualizmem przed rodzina i od razu zal ci przestanie d**e sciskac ;) nikt cie nie zmusza do zadawania sie z kobietami i wierz mi plakac po tobie nie beda :D :D

Strach to jedna z podstawowych i chyba najbardziej pierwotna emocja. Bez niej nasz gatunek by nie przetrwał. Taki pierwszy lepszy przykład. Więc zdecydowanie emocje są totalnie niepotrzebne :D Ja znam głupich ludzi. I kobiety, i facetów. I znam też fajnych ludzi i z tymi staram się przebywać. Dziwię się jak można tak pluć na jakieś 3 miliardy ludzi jednym tchem ;) Ale to tylko świadczy o Was, że takimi kobietami się otaczacie.

Gość gość
mozesz mi powiedziec przez jaka "sztuke" pokazujesz milosc? :D :D

emocje nie zawsze są przydatne, o to mi chodzi. miałbym was gdzieś jakbym był gejem, ale bardzo was ceniłem a jedną kochałem ale gdy was zrozumiałem przeżyłem szok i do dziś to przeżywam :P

jedna kobieta cię zraniła? No to wszystkie jesteśmy okropne... ja jednak myślę, że jesteś gejem.

Gość gość
no to przezywaj ten szok indywidualnie i nie zawracaj nam wiecej d**y :P

"mozesz mi powiedziec przez jaka "sztuke" pokazujesz milosc?" faceci przez filmy, muzykę, malarstwo, wiersze. teraz gdy nienawidzę kobiet i miłości do was drażni mnie wszystko bo większość sztuki jest o miłości mój brat rysował swoją dziewczynę jak się zakochał ja tak samo, jak ktoś ma talent do muzyki to pisze piosenkę inny gra itd. najbardziej utalentowani zrobili najlepsze dzieła

Gość gość
no tak bo wszystkie to klony :D reaguja identycznie i zawsze reprezentuja to samo :D :D masz myslenie jak dzieciak :O

wiem że opinie o sobie macie w d***e bo nie chcecie się rozwijać, polepszać ale ja to robię dla siebie.

czyli tak...zachowanie jednej kobiety przypisujesz wszystkim, zachowanie innych mężczyzn - sobie. Przestań używać słowa "my", bo żaden normalny facet nie chciałby się z tobą identyfikować.

Mój facet też kiedyś marudził jak to większość kobiet jest interesowna i wgle bo jedna go niefair potraktowała. I mu przeszło :D Nie wiem jak można pozwolić by jedna obca osoba tak myślenie spaczyła, że aż włazi się na babskie forum i zakłada pełne jadu tematy.

Gość gość
ale chodzilo mi o to jak ty pokazujesz milosc przez sztuke :P nie jakis malarz romantyzmu :D :D zauwazylam ze mierni mezczyzni maja tendencje do przypisywania sobie zaslug innych mezczyzn, tylko dlatego, ze maja miedzy nogami te same narzady plciowe :O przeciez to smieszne :D :D to tak jakbym ja twierdzila, ze jestem z******tym czlowiekiem, bo jestem tej samej plci co curie-sklodowska :D :D