Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123gość

jesteśmy razem krótko wszystko pięknie ale seks do bani

Polecane posty

Gość 123gość

Witajcie, z moim facetem jestem dwa miesiące, znamy się 5 mies. Jest wspaniałym człowiekiem nigdy tak dobrego faceta nie spotkałam. Zero kłótni, opiekuje się mną jak tylko może... Ma 29 lat, ja 23. Do tej pory spotykałam się, owszem z mężczyznami nie potrafiącymi stworzyć związku, ale przynajmniej seks był zabójczy... A teraz? Szlag mnie jasny trafia... Gra wstępna to on się trochę pobawi moimi piersiami i jazda. Jak już dojdzie do seksu to nie jest źle, nawet zdarzy mi się orgazm czasami. Jak ja inicjuje to mówi- przestań i koniec. Seks średnio raz w tygodniu, dwa razy pod rząd to nie ma szans.... Żebym jakaś brzydka była to ok rozumiem, ale miałam i mam powodzenie,szczupła, zadbana. Jestem kobietą z ogromnym temperamentem i mój facet mnie po prostu nie zaspokaja. Boję się poruszać tego tematu, bo nie chcę mu przykrości sprawić... Czy jest jakaś szansa, że będzie lepiej? Na początku wydawało mi się, że on chce tak stopniowo to rozwijać, bo boi się zaufać...

Gość gość
Ogolnie pocztaki zwiazku to raczje duuuzo sexu jest. A uwas juz tak kiepsko jest. No to nie widze tego kolorowo. On juz stary jest. Powinnas znalezc sobie lodego jurnego byczka tak do 25 roku zycia.

Gość 123gość
Tylko, że ja nie chcę szukać, bo to jest dobry człowiek. Każdy mi mówi, że lepiej trafić nie mogłam. Wiem, że to idealny kandydat na męża, ojca, po prostu zero wad.... Cholera jasna...

Gość gość
Nie łudź się ,że będzie lepiej niestety. Masz teraz niezły dylemat, bo facet super ale seks do d**y, nie zazdroszczę.

Gość 123gość
No to pięknie... Jakbym go zostawiła to bym trafiła znowu na jakiegoś c***a. Zobaczymy ile wytrzymam jeszcze,,,,

Gość gość
Po prostu to nie ten. Powodzenia, szukaj dalej,bo nie warto marnować życia z kimś kto nie daje nam pełni szczęcia., będziesz niespełniona.

Gość 123gość
To teraz mnie podłamaliście :(

Gość gość
a ja powiem to co zawsze wszystkiego mieć nie można, taki jest śwat Dziewczyny ile z was ma i kochającego,opiekuńczego,czułego, pomocnego itp a do tego boga w łóżku? Zdarzają się owszem ale to często element osobowości. Osobowość czuła nie szarpie jak dzifką a osobowość brutalna nie tuli do snu, na mieszankę ciężko trafić:-)

Gość 123gość
To miłość jeszcze nie jest :) Byłam przyzyczajona do czegoś innego. Przemyślałam to sobie i nie mam zamiaru z niego rezygnować, bo wiem, że nigdzie nie spotkam drugiej takiej osoby. Mimo tego, że jest taki zamknięty w sobie to powoli się w nim zakochuję. W sumie i tak się dziwię, że on wybrał sobie takiego wariata jak ja :)

Gość gość
mówisz, że jesteś temperamentna.. ta.. i jednocześnie jesteś takim tchórzem? Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. I kuś go. Niech pragnie coraz więcej. Zadbaj o nastrój, erotyczną atmosferę ale też z dozą czułości.. no i k***a pogadaj z nim

Gość gość
Gościu z 13:14 widzisz jestem tą szczęściarą, że jestem z takim właśnie facetem :] i to, że jest gorąco w łóżku nie wyklucza jego wielkiej czułości i przesadnej nawet czasem opiekuńczości. a faktem jest, że w sprawach łóżkowych było baaardzo dobrze ale i tak po poznaniu się lepszym i rozmowach również (nie boimy się żadnych tematów) jest wprost IDEALNIE. wniosek jest jeden - "da się? da się :D " Autorko - rozmowy wam trzeba i podkręcenia klimatu. pozdrawiam i powodzenia życzę :]

Gość gość
seks jest niebezpieczny - walcz z tym! albo milosc albo seks - wybor nalezy do ciebie!

Gość gość
" On juz stary jest" tekst roku 2014!!! 29-latek stary :( może brakuje chemii albo tego "czegoś' nie wiem wiek nie ma tutaj nic do rzeczy WIEM :P

Gość izrasowilo
Powtórzę to co już dwie osoby powiedziały: rozmowa, komunikacja to podstawa każdego udanego związku. Jeżeli jest zamknięty w sobie to musisz zrobić wszystko żeby Ci zaufał i się przed Toba otworzył, bo bez szczerej rozmowy daleko nie zajedziecie. Skoro uważasz że jest tego wart - a z Twoich wypowiedzi to właśnie wynika, to postaraj się go zachęcić do mówienia na temat Twoich i jego potrzeb seksualnych i erotycznych. Możesz zacząć frywolnym podtekstem i potem nawiązać do poważniejszych tematów. Życzę powodzenia. izrasowilo.blogspot

Gość gość