Gość janie Napisano Luty 2, 2017 Ja polecam raiffeisen leasing, maja bardzo dobre warunki i ofertę. Podobnie auta poleasingowe - też mają dobre i w bardzo dobrym stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stackorro Napisano Luty 12, 2017 raffeisen spoko, ale ostatnio bardziej podeszła mi oferta od platformafinansowa.pl - szybciej i wygodniej, bo mozna skladac wnioski online oraz uzyskac pomoc z formalnosciami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kostus Napisano Luty 14, 2017 Platforma Finansowa ma zdecydowanie lepszą ofertę, przez i-leasing łatwo się finansuje towar. Wiele firm powinno się uczyć od nich jak zrobić szybki o dobry leasing. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kondzius Napisano Luty 17, 2017 Ja drona w leasingu brałem z platformafinansowa.pl , w jakimś sklepie była ta płatność i-leasing, bardzo szybko to załatwia sprawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta4109 Napisano Luty 17, 2017 mój tata brał drukarkę do firmy w tym i-leasing był nawet zdziwiony że wszystko online załatwił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzemieślnik Napisano Luty 17, 2017 Pozwolę sobie dołączyć do tego tematu. Mam ochotę poprawić warunki pracy i wyjść z warsztatem samochodowym z garażu do normalnej hali http://www.ocmer.com.pl/hale/stacje-obslugi-samochodow . Słyszałem że takie hale z uwagi że łatwo je postawić i rozebrać można wziąć również w leasing. Może kto kto tu zagląda zna jakąś firmę leasingową godną polecenia która pomaga w takich inwestycjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adaska Napisano Luty 22, 2017 Tak, taką halę czy nawet podobne rzeczy możesz wziąć w leasing przez http://platformafinansowa.pl/ mój brat tak brał i wszystko poszło pomyślnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość honoratkaa193 Napisano Luty 27, 2017 Ja z waszego polecenia właśnie skorzystałam z oferty platformy finansowej także dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neto 0 Napisano Marzec 1, 2017 Jeśli chodzi o firmę leasingową mogę polecić tylko i wyłącznie firmę http://efl.pl/pl/leasing . Kiedyś wziąłem kilka sprzętów do swojej firmy w tym samochód i jestem bardzo zadowolony. Decyzja została mi bardzo szybko przyznana, oczywiście pozytywna. Obsługa i doradztwo na wysokim poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miroslav216 Napisano Marzec 6, 2017 Dzieki za odpowiedzi !! Sprawdzilem na poczatku ocmera oferte ale okazalo sie, ze platformafinansowa bije ich na glowe :P Sprzet w leasing wziety + wszystko online bez wychodzenia z domu. Kocham ten 21 wiek i rozwoj technologii !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorotea77 0 Napisano Marzec 9, 2017 Nie wiem jak to jest dokładnie z leasingiem dla konkretnych produktów. ja z mężem brałam auto w leasingu https://www.piamarket.pl/finansowanie/szczegoly-finansowania/ Każdy produkt to raczej coś innego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabrielgabriel Napisano Marzec 12, 2017 ja polecam wziąć w sferisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saraawsq Napisano Marzec 18, 2017 Jeśli chodzi o leasing to ja rok temu brałem i-leasing przez platformę finansową. Ma bardzo dobre opinie w necie także skorzystałam i nie trzeba chodzic po urzędach wszystko załatwiasz online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość covasia71 Napisano Marzec 21, 2017 o kurde nie sadzilam, ze leasing mozna wziac tak latwo i skladac wniosek online !! dzieki za polecenie platformafinansowa.pl - faktycznie wszystko szybko i korzystnie naprawde nie sadzilam ze to takie proste !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elfik78 0 Napisano Marzec 24, 2017 Widzę, że dużo osób poleca tą platformę finansową także może i ja skorzystam z ich oferty. Potrzebuję drona do firmy a nie stać mnie niestety może się uda właśnie w taki sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bastyonka Napisano Kwiecień 2, 2017 Jest dużo dobrych opcji, najlepiej przejść się do salonów i popytać. Ja wzięłam samochód w leasing w raiffeisen leasing i jestem zadowolona - piękny fiat 500 <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oshlo Napisano Kwiecień 2, 2017 A może tak samochód poleasingowy? Są dobre opcje, często duuuuuuużo tańsze więc całkiem warto. Widziałąm w raiffeisen leasing dużo różnych ofert na poleasingówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sławomirr33 Napisano Kwiecień 5, 2017 Sam długo szukałem odpowiedniego auta w leasingu na firmę i po wielu przeszukiwaniach w internecie oraz konsultacjach z pracownikami banków, zdecydowałem się akurat na umowę z ToyotaBank. Z resztą polecam sprawdzić samemu poprzez kalkulator leasingowy i z innymi firmami porównać https://www.toyotabank.pl/dla-kierowcy/finansowanie-nowa-toyota/finansowanie-leasing/leasing-smartplan-nowe/kalkulator/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiarokk3 Napisano Kwiecień 7, 2017 Coraz więcej osób poleca platformę finansową i chyba nie bez powodu, bo sprawdziłem ofertę i mają naprawdę świetną (myślę, że lepszą od większości banków). Jeszcze się zastanawiam nad samym leasingiem bo jednak... to duże zobowiazanie. Jest duzo plusow i minusow, ale zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hcdjsfg Napisano Kwiecień 14, 2017 Też słyszałam właśnie że platforma finansowa ma bardzo korzystne warunki a co najfajniejsze możliwość złożenia wniosku online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rocky52 Napisano Kwiecień 23, 2017 Wow, faktycznie bardzo dobre warunki ma ta Platforma Finansowa. Złożyłem wniosek on-line tylko pytanie ile będę musiał czekać na rozpatrzenie go? Oby nie tyle co w Raffeisen, bo tam to porazka jakaś maksymalna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evela87 Napisano Kwiecień 29, 2017 Warto zerknąć na propozycje na; https://aukcje.efl.com.pl . Mają tam aukcje ciekawe samochodów poleasingowych warto tam zajrzeć i kupić coś w dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość acoman Napisano Maj 3, 2017 ja polecam raiffeisen leasing (teraz pko leasing) dobra opcja szczegolnie jesli decydujesz sie na leasing konsumencki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pietrux Napisano Maj 5, 2017 Dajcie spokój z tymi leasingami w bankach, raz brałem i nigdy w życiu już nie wezmę. Ostatnio sprawdziłem i-leasing, leasing od platformy finansowej, na niedrogi produkt w sumie bo za 2 tys, ale dostałem bez problemu i na normalnych warunkach bez naciągania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lordism Napisano Maj 6, 2017 Każdy produkt finansowy taki jak leasing polega na tym, że leasingodawca ma zarobić, proste. Ale np Toyota Bank jest o tyle fajna, że daje rewelacyjne warunki na samochody toyoty, więc tam zdecydowanie warto to rozważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michaelJJJ Napisano Maj 6, 2017 Ja kiedyś brałam w Raiffeisen Leasing bo mieli dobrą ofertę na leasing konsumencki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flynnek 0 Napisano Maj 8, 2017 Polecę R. Leasing, moja firma kiedyś miałą całą flotę tam, dobrze sięz kart paliwowych korzystało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2017 Wahałam się gdzie wziąć leasing i wybrałam platformę, całkiem korzystna oferta, przez i-leasing szybko wszystko poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beatka_M Napisano Maj 30, 2017 słyszałam ze podobno sa ok, no a jakie sa tam warunki ze wzięłaś leasing na platformie ? Ja jeszcze nie wiem gdzie brać leasing i musze sie zastanowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2017 http://szczyglino.oferty-kredytowe.pl/ Zapraszam do zapoznania sie z ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach