Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany 30latek

zakochałem sie w dziewczynie która ma chłopaka

Polecane posty

Gość zakochany 30latek

Witam.Mam straszny problem z którym musze sie podzielić.Wiem,że ten temat był wałkowany setki razy ale musze:)Zakochałem sie w młodszej dziewczynie(ma 22lata)która ma już chłopaka.Poznaliśmy sie na początku tego roku.Wtedy nic do nie czułem(ot poprostu sympatyczna miła dziewczyna).Utrzymywaliśmy kontakt przez gg.Ostatnio poszedłem z nią na wesele(poszła ze mną tylko jako osoba towarzysząca,mimo iż jest już z kims związana i ja o tym widziałem)Ona uczciwie postawiała sprawę że idzie ze mną na to wesele tylko jako koleżanka.Świetnie sie z nią bawiłem.No i po weselu mnie wzięło...Zakochałem sie w niej po uszu i nie wiem co zrobić.Wiem że nie mam u niej szans bo jest już z związana z kimś(nie wiem kto to jest nie znam tego chłopaka)Rozmawiałem z nią na ten temat.Jest z nim narazie szczęśliwa.Jestęsmy w bardzo dobrych stosunkach przyjacielsko-koleżeńskich i ja nie chce tego zepsuć.Ale nie potrafie sobie z tym poradzić...w zasadzie od kilku dni nie moge normalnie funkcjonować,odczuwam straszny"ból" w sercu,myśle o niej na okrągło,mam fatalne samopoczucie i doła,boje się żeby nie zrobić cos głupiego...prosze Was o jakieś sposoby jak to pokonać bo już nie daje rady,nigdy tak mocno się w nikim nie zakochałem.Co zrobić z tym fantem????

Gość gość
Mam podobnie. Tylko nie wiem czy kogos ma czy chodzi o roznice wzrostu (jest o 10 cm wyzsza).

Gość gość
Daj młodej dziewczynie spokój i znajdź sobie jakąś w swoim wieku. Tym bardziej że ma chłopaka

Gość gość
A ja bym doradziła - patrz na swoje szczęście, bo potem możesz żałować.Gdyby ona byłą tak bardzo zakochana w swoim facecie to z żadnym by nie pisała na gg, a tym bardziej nie poszłaby na wesele. Po prostu utrzymuj z nią kontakt, bądź miły i zobaczysz co z tego wyniknie. A może rozstanie się ze swoim chłopakiem bo do Ciebie coś poczuje? Powodzenia.

Gość gość
A skąd pewność że się rozstaną, może to związek na całe życie . Poszukaj sobie innej

Gość gość
Mam podobnie. Tylko to ona zaprosila mnie na wesele.

Gość gość
Urwij chłopie natychmiast kontakt bo się zamęczysz. Nie wpieprzaj się komuś w związek, bo szczęśliwy dla Ciebie scenariusz nie jest wcale prawdopobny, a może się wszystko nieźle namieszać i zostaną po tym trzy nieszczęśliwe osoby.

Gość cichy_123
Cześć twoja sytuacja bardzo mnie zaciekawiła ponieważ mam dokładnie ten sam problem zakochałem się w dziewczynie w koleżance z pracy,która już ma chłopaka i są ze sobą wystarczająco długo,ale są tylko parą,a po mojej rozmowie z nią zrozumiałem,ze ona chciała by czegoś więcej od swego chłopaka,a jak na razie to tylko czeka i to jeszcze nie wiadomo na co...niby jest z nim szczęśliwa co sama mi tak mówiła to ja mimo wszystko myślę,ze pod tym jej uczuciem kryje się zupełnie inne dno inna prawda co do niego tylko nie chce powiedzieć mi o tym. Możecie mi powiedzieć co w takiej sytuacji robić? z góry dziękuje.