Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogatamama

czy mogę dać 5 letniej córce kawior i trufle

Polecane posty

Gość bogatamama

czy takie jedzenie, choć najlepszej jakości, nie zaszkodzi?

Gość gość
TY sobie łyknij oleju może jakaś kropla do głowy się dostanie 🖐️

generalnie mozesz dac ale trufle nie zawieraja zadnych wartosci odzywczych jedynie smakowe a kawior jesli dziecku zasmakuje to pewnie, moj syn kiedys probowal i powiedzial ze niedobre ;P

Gość gość
Ja daję tylko szampańskoje i kawior,to jasne przecież...widać nie jesteś wcale bogata,tak jak ja...bidaku...intelektualny:)

Gość gość
heheh :D co to za głupie pytanie :D kawior i trufle są tak drogimi produktami, że nikt tego nie jada kilogramami, tylko są to raczej dodatki dla smaku. Od tej odrobiny nic nikomu się nie stanie :P Bo chyba nie jecie trufli jak jabłka? :D:D Posypcie wszystko szafranem i zróbcie ozdoby z płatków złota i wsuwajcie do syta :D Smacznego :D

ale trufla to grzyb lekarze mowia zeby nie podawac grzybow przed 7 rokiem zycia bo sa ciezko strawne no i w mediach bylo glosno jakis czas temu ze dziecko zatrulo sie grzybami i potrzebny jest przeszczep- ja osobiscie nie podaje takich specyfikow staram sie podawac produkty o najwyzeszj wartosci odzywczej bogate w witaminy i mikroelementy a na drugim miejscu sa walory samokowe

Gość bogatamama
dziękują za odpowiedzi, córka dostanie tylko kawior

Gość gość
ale ty masz nasrane welbie pytac na forum czy dac dziecku kawior i o co jeszcze zapytasz

Gość gość
chce sie pochwalic a nie ma komu bo pszeciesz takie duze zakupy w almie zrobila ze asz na forum o tym pisze ha ha

Gość Jij
btw gdzie można kupić trufle? są dostępne w jakimś normalnym sklepie? a w ogóle to jak ktoś napisał, że to grzyb i jest ciężkostrawny i nie podaje się dzieciom grzybów... no wszystko fajnie, ale tej trufli w potrawie jest tyle co kot napłakał, więc są to walory wyłącznie smakowe! :D Co innego zjeść grzybową, czy pierogi z grzybami, a co innego dodać trufli do potrawy :D nie przesadzajcie - ja bym podała taką potrawę dziecku :)