Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krzywe zęby

Polecane posty

Gość gość
Hej, kochani, piszcie, jak to jest z tymi moimi zębami, wstydzę się uśmiechać, a wszyscy mówią, że nie powinnam się przejmować. Ale wolę zapytać kogoś, kto obiektywnie patrzy. Dajcie znać koniecznie!!!

Gość gość
wiesz mam krzywe i moja stomatolog, leczy rodzinę , orzekała, że nie warto zakładać aparatu, bo moje słabe szkliwo uszkodzi a wada nie jest tak wielka... sami nie wiemy? czy dobrze robimy ale nie prostuję

Gość asystentka stomatologaaaaaaaaa
krzywe sa tylko odrobinke, a najwazniejsze ze masz zdrowe i białe ;) i to prawda ze aparat czasem ruinuje szkilwo jak jest słabe, sciaga sie aparat i same ubytki do leczenia

Gość rex turbo
asystentko, doradź bo zęby w sumie zdrowe może 3 wypełnienia ale ..pilnowane od mleczaków skoro stom. mówi,że szkliwo może się zniszczy, to może ma racje? i nie zakładać aparatu? wada jest niezbyt widoczna uzebienie nie w stylu dody ale w miarę proste, własne i zdrowe

Gość gość
Czyli nie widać tego tak bardzo? To chyba faktycznie aparatu nie warto zakładać, oprócz pieniędzy i możliwości zaszkodzenia zębom dochodzi podobno jeszcze straszny ból... A co sądzicie o kolorze moich zębów, widocznych na zdjęciach? Wybielanie zrobić? Usuwam regularnie kamień, robię piaskowanie i skaling, ale mam naturalnie żółtawy kolor i nigdy zęby nie są śnieżnobiałe...