Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaci faceci nie powinni byc zbyt uprzejmi dla kobiet

Polecane posty

Gość gość
Troche tak a troche nie tak. To jakby ci ktos powiedzial Wotaj Krolewno, myslalem o Tobie i Cie spotkalem . A potem bye, w*********j

Gość gość
Po prostu trzeba umieć rozróżnić kiedy ktoś "słodzi" czy flirtuje od tak, dla zabawy, dla poprawy humoru, a kiedy naprawdę coś jest na rzeczy. Zawsze jak flirtuje to coś jest na rzeczy. Pytanie tylko czy coś wielkiego czy nie. "jesteśmy razem" to chyba luźne pojęcie jak mowa o żonatym jezyk.gif Może i luźne jeśli mowa o żonatym. W każdym razie to bycie razem trwa już ponad rok, a w tym roku byliśmy nawet we dwoje na wakacjach, więc może luźne a może nieluźne. Nie mnie to oceniać. to zależy od osoby, niektórzy mówią takie rzeczy żeby zobaczyć reakcję. Naprawdę znam takich ludzi. Ale do czegoś mu ta reakcja drugiej osoby jest potrzebna. Nieprawdaz?

Gość gość
brokeninside87 to po co Ci facet skoro z innymi musisz flirtować? Czy to dla podniesienia poczucia własnej wartości ? Chyba ja jednak jestem jakaś upośledzona.

tak, dla zabawy, dla ego, dlatego, żeby się pośmiać. Mój partner "flirtuje" żeby mnie "powkurzać" (i obrosnąć w piórka). Podobnie ja i większość ludzi którzy po prostu lubią widzieć jaką reakcję wywołują w ludziach.

Gość gość
Mam pytanie w związku z tematem bo się pogubiłam. Czy sms zajętego faceta o treści: Bardzo tęsknię za Tobą ,jest flirtem czy zwykłą uprzejmością.

musiałabyś zapytać faceta. Może to być zwykła uprzejmość, może być bezcelowy flirt, mógł się stęsknić (bez podtekstów), a może chcieć Cię naprawdę poderwać.

Gość gość
Do autorki wątku. A ja mam plan :) Skoro tak Cię męczy zachowanie faceta to napisz smsa do tego żonatego o treści: Może się spotkamy? Zobaczysz czy to był flirt czy facet chce czegoś więcej.

jakie facet? nie mam żadnego faceta i nie muszę a lubię:) tak, dla podniesienie własnej wartości i by było przyjemne:D a do czego innego? nie rozumiem Was

Gość gość
Do moorland w takim razie co mam się zapytać? Czy chce mnie poderwać?

na przykład. Możesz to inaczej sformułować, albo zbagatelizować i zobaczyć czy będzie ciągnął temat.

Gość gość
Ee tam może co nie które tutaj z was ,nie znają się na żartach ? :P i za bardzo tak wszystko biora do siebie:P

Gość gość
To jak zapytać? Bo milczeć nie mam zamiaru :)

Drogie panie może oznaczcie się jakoś dla których mamy być uprzejmi , z którymi wolno poflirtować a dla których być wulgarnym chamem . Bo normalny żonaty facet nawet po wódce tego nie rozgryzie .

odpisz "trzeba było wysłać mi kartkę" jak nie chcesz prosto z mostu pytać czy to flirt czy po prosu mu się nudzi.

Gość gość
Napisz mu Ja tez tesknie. Jak to glupi flirt to sie zamnknie, jak cos powaznego tocos odpisze, a jak odpisze napisz : zartowalam

Gość gość
Czy może: ja też się stęskniłam skarbie, będzie oki?

Gość gość
A mnie się przypominiała ostatnia sytuacja. Podoba mi się jeden facet tyle tylko, ze on jest zajęty. Ja czuję, ze tez mu się podobam. Na ostatniej imprezie mnie poniosło i zadzwoniłam do niego w środku nocy ale miał wyłączoną komórkę. Więc mu napisałam czułego smsa coś w stylu Kochanie czekam na tówj tel i buziaki. Potem on włączył telefon rano i do mnie zadzownil. Myślicie że może co z tego być?

Gość gość
Po prostu powinniscie byc tylko uprzejmi, nawet po wodce, zwlaszcza dla kobiet wolnych i spragnionych milosci

Gość gość
ale po co to "skarbie"? A dlaczego nie? Przecież o skarbie się chyba nie obrazi?

Gość gość
ale po co to "skarbie"? A dlaczego nie? Przecież o skarbie się chyba nie obrazi?

Gość gość
to zależy co powiedział. Ogólnie było wesoło, śmiał się i pytał co mnie tak wzięło na telefony i smsy w środku nocy, ale że to miłe i szkoda że miał wyłączony tel :)

to może coś będzie...albo po prostu zrobiło mu się miło i nic innego. Skoro chcesz takiego faceta to próbuj

Gość gość
facet jest po prostu uprzejmy a wy sobie dorabiacie do tego historię

Gość gość
a dlaczego niby sobie nie dorabiać historii? a może ta historia ma możliwość się spełnić?

Gość gość
tez tak uważam, a to psy na baby