Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy nie ciąża

Polecane posty

Gość gość

Miałam jeden niezabezpieczony sex ok tydzień po okresie. Teraz okres spóźnia się 2 dzień, a zawsze był regularnie. Jak duże są szanse, że wpadłam?

Gość gość
Okres spóźnia się Tobie 2 dni, a ty panikujesz. Niezabezpieczony a czy facet doszedł w Tobie. Ja przez prawie rok się wcale nie zabezpieczalam partner we mnie dochodził. Dopiero w lipcu poszłam do gina ( ostatnia @ była 20.04)

Gość gość
To normalne że kobieta dbajaca o siebie nie czeka az 3 m- cy gdy spóżnia jej się okres. Zrób test, szansa na ciąże jest, owulacja wystepuje zwykle 14dni przed okresem.

Gość gość
Proszę nie zarzucaj mi że o siebie nie dbam bo przed ostatnią miesiaczka byłam jeszcze u gina. Ale po miesiaczce rzuciłam się w wir pracy i dopiero pod koniec czerwca , a na początku lipca zorientowalismy się że coś jest na rzeczy nie martwilam się bo miałam zawsze torbiele i poprzez to spóźniala mi się miesiączka. Ale nie powiesz mi żeby poszła do lekarza żeby zrobić usg bo jeśli od stosunku minęły 2 tyg to i tak nie będzie nic widoczne . A testy ciążowe w moim przypadku wychodziły negatywnie a w ciąży jestem od maja