Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi jej

Polecane posty

Gość gość
One lubią te gierki psychologiczne. Są napalone na to :-)

Gość gość
strasznie uwielbiam gierki psychologiczne, że przez to odeszłam od faceta. Wolę konkretnego, który umie rozmawiać i mówić jaśniej o co mu chodzi niż bawić się zgaduj w zgadule, Jest to męczące.

Gość gość
Ale moze bardziej pociagajace?

Gość gość
facet powinien być facetem, a nie humorzastym chłopaczkiem, prowadzącym gierki

Gość gość
jak łamie się niedostępność kobiety? wytrawny gracz, prawdziwy meżczyzna to wie:) kropla drazy skałę, z każdym twoim działaniem, ona coraz częscie zaczyna o tobie myśleć, nawet jak się nie odzywa, potzebna jest tu wytrwałość i cierpliwość, za 5, 10 razem ona w końcu będzie bezbronna i odpuści, odezwie się, zmięknie, a wtedy ja przechodzę do ataku, trzeba nie dać jej o Tobie zapomniec, najpierw bedzie obojetna, potem moze też, potem ją zaintrygujesz, potem z kolei lekko się do ciebie przełamie, az w konu ją masz:) tyle mogę zdradzić:P

Gość gość
Najpierw panienkę rzuciłeś, a teraz rozpaczasz:(

Gość gość
co za żałosny typek, jak by miał jaja to kupiłby jakieś naprawdę ladne kwiaty i przeprosił, nie znam kobiety, która by na to nie poszła

Gość gość
chłopy dzisiaj są ja baby, dlatego jestem sama

Gość gość
aj tam jak facet tak się bawi jak dzidzia, to na nie ma co liczyc, że ruszy d**ę i cos podziała.

Gość gość
.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość chłopy dzisiaj są ja baby, dlatego jestem sama racja teraz kobiety sa jak chlopy

Gość gość
gość "jak łamie się niedostępność kobiety? wytrawny gracz, prawdziwy meżczyzna to wieusmiech.gif kropla drazy skałę, z każdym twoim działaniem, ona coraz częscie zaczyna o tobie myśleć, nawet jak się nie odzywa, potzebna jest tu wytrwałość i cierpliwość, za 5, 10 razem ona w końcu będzie bezbronna i odpuści, odezwie się, zmięknie, a wtedy ja przechodzę do ataku, trzeba nie dać jej o Tobie zapomniec, najpierw bedzie obojetna, potem moze też, potem ją zaintrygujesz, potem z kolei lekko się do ciebie przełamie, az w konu ją maszusmiech.gif tyle mogę zdradzićjezyk." Nie zgadzam się z ani jednym zdaniem tu. Miałam podobną sytuację i moim jedynym marzeniem było żeby mój były już przestał się do mnie odzywać. Działał mi na nerwy. Każdy jego kolejny odzew doprowadzał mnie do wściekłości. Nie rozumiał, że nie chce z nim być i że nic ani nikt nie jest w stanie tego zmienić.

Gość gość
To racja. Nawet milosc potrzebuje czas na oddech. Mozna nia kogos zameczyc. Ale przeczez nie o to chodzi. Ale sa tez rozne postaci tej "choroby" :-)

Gość gość
jak mnie zależy na kobiecie to robie wszystko, żeby ja odzyskac, koszty sie nie licza, ale musze wiedziec, ze pociagam ja fizycznie to jest warunek:) predzej czy pozniej wybaczy

Gość gość
Pociag fizyczny jest warunkiem koniecznym. Pewne sprawy nie znaja granic....

Gość gość
Dlaczego mężczyźni są tacy nielogiczni, najpierw olewają kobietę, a potem jak podniesie się, zaakceptuje jego brak, to Ci jakby niby nic pojawiąją się znów w jej życiu i wprowadzają chaos. Takie zachowanie jest męskie? Nie wydaje mi się.

Gość gość
Nie, to nie jest meskie. Ale to jest takie łatwe rozwiązanie... dla nich. To nie jest milosc. A moze popelnil blad? Nie sadzę. Na szczescie jesz nowy dzien...

Gość gość
Ta sytuacja mnie nie dotyczy, ja pisze tylko to co gdzieś zaobserwowałam

Gość gość
Dobrze wiesz ze się mscisz niewiem jakie było te serce ale naprawdę przecież nic ze mną nie przeżyłeś w rzeczywistości wiec skąd wiesz czy byś dalej tęsknił i oddawał serce ?

Gość gość
Wiem że to trudne ale jeśli cię olała to znajdź sobie inną kobietę,widocznie nie była ciebie warta.Chciała się pobawić czyimś uczuciem to się pobawiła głupia manipulantka,ciekawe czy ma dalej te same koleżanki które jej doradzały co zrobić :)

Gość gość
Kolezanki sa zawsze dobre na wszystko ;-) Cos moge o tym powiedziec. Ale nie powiem. :-)

Gość gość
Dalczego mam sie mscic. To jest brzydkie slowo. Myslalem, ze widzialas moje serce. Tak a priori wykazuje wielki zapas nadziei. A moze taki jestem?

Gość gość
wiesz widziałam bo tylko czerwien ma wielka sile ...

Gość gość
dla mnie tylko w polaczeniu z czernia perfect!

Gość gość
Dziwnie bo zawsze utozsamialam się z innym ale z czernią skoro tak mówisz musisz to też wiedzieć skad ???mh ...chyba ze chodzi o twoje myszy

Gość gość
brud smród i ubóstwo

Gość gość
HPV HIV i rzeżączka

Gość gość
?