Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostatnio dotarło do mnie że

Polecane posty

Gość gość

moja koleżanka to głupia d****a chce mieszkać z facetem bez ślubu

Gość gość
Może nie chce kupować kota w worku? Jeśli to dorosła osoba nie powinnaś się wtrącać, to jej sprawa. A swoją drogą pisanie o koleżance ,,głupia dupa'' świadczy o twojej niskiej kulturze, bądź zawiści. Zastanów się dobrze, może czegoś jej jednak zazdrościsz?

Gość gość
co z tego że dorosła jak tak się nie robi. Nie zazdroszczę bo mam swojego ukochanego z którym dopiero po ślubie jak mi się zechce. Ona jest idiotką bo facet ją wykorzysta a ona mu chce do d**y wejść żeby mieć faceta

Gość gość
a facet bez slubu chce mieszkac z nia? :classic_cool:

Gość gość
sam ją do tego namawiał. Razem to podobno ustalili ale od niego to wyszło

Gość gość
Po ślubie jak ci się zechce? Co ty wygadujesz dziewczyno?! Zastanawiam się co z tobą nie tak! Chyba masz jakieś poważne problemy emocjonalne. Czyżbyś bała się seksu? Proponuję wizytę u najbliższego psychiatry lub seksuologa. Czy ty wiesz, że małżeństwo nieskonsumowane, nawet w kościele katolickim, w każdej chwili może zostać unieważnione? Poza tym trochę tolerancji, każdy może żyć tak jak lubi, byle nie raniło to innych. Nie rozumiem, dlaczego sytuacja koleżanki aż tak cię interesuje. Lepiej zajmij się swoimi kłopotami, bo chyba są dość naglące.

Gość gość
Haha nie wierzę, że to czytam. To jej sprawa. Ja sama mieszkam z moim facetem i nie widzę w tym żadnej niestosownosci.

Gość gość
Ja będę się kochać jak JA będę tego chcieć a nie jak on. Znajoma robi z siebie idiotkę wierzy w związek oparty na partnerstwie. A w mnie to on będzie robił wszystko a ja nic bo przywilejem jest bycie ze mną. Jeśli chodzi o stosowność to owszem to jest złe bo trzeba się szanować a nie robić z siebie dziwkę dla faceta

Gość gość
Hahhaha! Teraz już na pewno wiem, że potrzebujesz pomocy i to fachowej. Czy ty chcesz powiedzieć, że zg****isz swojego faceta, jak ci przyjdzie ochota? Bo skoro on się nie będzie zgadzał tylko ty, to chyba g***t prawda? Masz zamiar tylko brać, udzielając swoich łask niczym królowa? Co to za biedny naiwniak wpadł w twoje szpony? Serdecznie współczuję temu panu. Gwałcony, wykorzystywany i pomiatany, ale życie go czeka u twego boku.

Gość gość
Owszem ja się szanuję i szanują też mnie. A mój ukochany tak właśnie mnie traktuje. I będzie nadal. Nie pomiatam nim tylko uczę jak się kocha wartościową kobietę

Gość gość
..raczej sfrustrowana kobiete ktora tlumi naturalna potrze sexu, przez co staje sie sfrustrowana dewotką i to wszystko w imie wychowania ktore otrzymalas w wierze od rodzicow dla ktorych gumka jest pogwalceniem aktu ktory powinien sluzyc jedynie prokreacji i odbywac sie na lozu malzenskim pod obrazkami swietych