Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać faceta na ulicy

Polecane posty

Gość gość
"rany uśmiechnąć się można,ale to żaden podryw jest. Fajny facet, to miło się patrzy na niego, ale podejść samej nigdy. Ja księżniczką nie jestem, ale sama facetowi mam sie na talerzu dawac?" ahahahh ty z****** idiotko z tego co napisalas wynika ze kazdy moze cie przeleciec byle tylko postepowal wedlug podpunktów niestety wiekszosc takich idiotek jak ty jest , a potem sraja smutami że sa same , albo sa tak beznadziejnie nudne jak flaki z olejem i jeszcze ksiezniczka ma sie oddac na talerzu , pokazalas ze za latwo mozna cie zmanipulowac i przeleciec hahahah , najgorsze sa coreczki mamusi z wpojonymi durnymi zasadami prosto ze sredniowiecza , zreszta wiekszosc jest taka niestety ze wystarczy odpowiednia manipulacja i gotowa d******y :) w sumie to raczej chodzi o te ladniejsze bo brzydsze to w ogole swoimi kompleksami wszystko niszcza i to dopiero jest szukanie jedynego jak na slub , masakra

Gość gość
wymagania z góry jakis idiotek ktore mysla ze zasluguja na cos z góry spelniaja tylko zenujacy pantoflarze co mamusi cycka jeszcze by possali