Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student pytający

Dziewczyny mam pytanie

Polecane posty

Gość student pytający

Niedawno jak szedłem na wydział to szła tuż przede mną jakaś studentka (do tego samego budynku). Była w spódniczce i od razu zauważyłem że z tyłu ma podłużne oczko w rajstopach. Pytanie: czy powinienem jej o tym powiedzieć, czy absolutnie nie powinienem i nie wypada? Dajcie radę.

Gość gość
nie powinienieś bo zapewne o tym wiedziała.

Gość gość
jeśli nie jesteś w stanie zedrzeć z niej tych rajstop i od razu zacerować to absolutnie nie! po co ma się dziewczyna stresować cały dzień jakimś oczkiem

Gość gość
Gdybyś nie był prostakim to byś zacerował jej te oczko.

Gość student pytający
A skąd ta pewność, że wiedziała? Myślę, że jakby wiedziała, to nie założylaby ich. Było przecież rano.

Gość gość
A kiedy to było? 6 grudnia? Zabaw się w Mikołaja i strzel jej paczkę rajstop z gatty:P:D

Gość gość
Jakby wiedziała o dziurze nie ubrałaby ich na uczelnie.To logiczne. Jak powiesz to może tę dziurę ukryje? Przekręci rajtki wyżej pod spódniczkę. Kobiety mają swoje sposoby.

Gość student pytający
Myślę, że jakby wiedziała to nie założyłaby ich chwilę wcześniej w domu.

Gość łofermiasty
Chcesz rady?;) Oto ona: powiedz jej po wyjściu z budynku, może nawiąże się miła rozmowa między wami na temat sposobu tkania rajstop i tym podobne;)?

Gość gość
Bo te dziury to się robią: a) w trakcie ubierania b) w trakcie podróży/chodzenia/siedzienia :(

Gość student pytający
Akurat tym razem to nie miałaby jak ukryć, bo oczko miała od samej pięty po kolano.

Gość student pytający
Jak może zrobić się oczkow rajstopach w czasie jazdy tramwajem, czy w czasie chodzenia? Dziewczyny, oświećcie mnie.

Gość student pytający
Ponawiam pytanko

Gość gość
Dobry student powinien mieć zapasową sztukę rajstop przy sobie. Jeżeli tak nie jest, to zdją łbym swoje i jeszcze pomógł bym jej zmienić. Przyjemność murowana.

Gość gość
"Jak może zrobić się oczkow rajstopach w czasie jazdy tramwajem, czy w czasie chodzenia? Dziewczyny, oświećcie mnie." wystarczy ze ktoś zahaczy cię jakąś torbą, parasolem czy innym badziewiem czasem siedzenia są wyszczerbione i wystarczy usiąść by pohaczyć rajstopy dlatego ja noszę tylko te grubsze ok 20 den, kupuję takie z firmy Marlin, mają dodatkowo funkcję wspomagania krążenia i zapobiegania żylakom, są dostępne we wszystkich kolorach: szarym, cielistym, czarnym, brązowym