Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoolestSmilee

Za duzo wymagam od ludzi

Polecane posty

Gość KoolestSmilee

i najczęsciej jest tak, ze sie rozczarowuje nimi, bo nikt nie daje mi tego czego chce, czyli uwagi jakiej potrzebuje, oddania, czasu i poświecenia, Wystarczy, ze osoba na ktorej mi zalezy w moim mniemaniu "oleje" mnie, ja juz sie odsuwam i buduje sciany, dlaczego tak jest ? Mecze sie sama ze sobą..

Gość gość
pewnie syndrom niezaspokojonych emocji w dzieciństwie, wyłazi

Gość KoolestSmilee
Tak, jestem takim człowiekiem, ze daje z siebie wszystko, ze poświęcam siebie i chcialabym zeby tak było tez w drugą strone..a tak nie jest najczęsciej. Kiedy osoba na ktorej mi zalezy sie "spala" ja biegnę i tego samego wymagam, a nie dostaje i zawsze wychodzi na to, ze mi glupiej idiotce zalezy najbardziej..i coraz bardziej odsuwam sie od ludzi bo mnie zawodzą..

Gość gość
tu na kafe jest podobny temat, zaraz wkleję linka

Gość gość
Jestem taka sama i mam to samo z ludzmi, nikogo przez to nie lubie.

Gość gość
Daj maila to kiedys napisze, pospalamy sie dla siebie

Gość gość
Wlasciwie to mam tak ze nawet nie musi mi na kims zalezec i tak daje wszystko z siebie.

Gość gość
To sie chyba bierze z dziecinstwa, matka ktorej uczuc nie bylismy pewni, i teraz mamy problem z tym jak odroznic czlowieka ktoremu na nas zalezy od tego ktory ma nas w dupie

Gość KoolestSmilee
akurat z matką mam od malego idealny kontakt, z ojcem...do ojca czuje dystans i ciezko nam sie rozmawia..

ale gdzie jest powiedziane , ze musisz tyle samo dostawac, co dajesz z siebie .Dajesz , bo chcesz . I nie zadac zaplaty za to.Bo wtedy nie jestes altruistka, tylko probujesz zawrzec pakt handlowy.Ja Ci tyle -ty mi tez tyle . A jak nie mam tyle samo z powrotem -to zle i gniewam sie i ide do swego ogrodka . Coz taka postawa to postawa malego dziecka.

Gość gość
Moze pragniesz udowodnic ojcu ze jestes godna milosci, a moze to cechy wrodzone, bo moje rodzenstwo jest inne niz ja. Nie lubia sie spalac ani poswiecac

Gość gość
Nie zrozumiesz tego. To tak jakbys chciala dac mezowi wszystko a on tobie tylko troszke. W******jace to jest

Gość gość
Albo chcesz z kims pograc w pilke a on nie odbija pilki tylko kopnie raz i sobie idzie w h*j

Gość przeczytaj sobie
"Przebudzenie" De Mello serio mówię

Gość gość
Czytalam to, nikt nie jest nieomylny, nawet de mello

ale tu nie chodzi o meza przeciez.Czy wlasnie o meza? Z mezem jest zupelnie inna relacja , niz ze znajomymi .

Gość gość
Bo pragne przyjaciol a nie znajomych. Znajomy sie na ciebie wypnie w biedzie, kopnie w tylek az zaryjesz zebami o beton

Gość gość
przyjaciolom tez nalezy dac troche luzu, a nie byc bluszczem - moze dlatego nikt z toba na dluzsza mete nie wytrzymuje, problem zawarlas w temacie topiku, pracuj nad soba

bycie przyjacielem to bardzo trudne zadanie . Nie kazdy dorasta na "przyjaciela" . Moze po prostu nikt nie umie sprostac temu zadaniu w twojej wyobrazni i w twoich wymaganiach..Nie mozna tez w przyjazni mierzyc wszystkiego na szali wagowej .Bo tylko sie zawiedziesz i nabawisz frustracji . Ja mysle, ze najfajniejsza rzecz, to swiadomosc niezobowiazujacej pomocy samej z siebie .Dobro zawsze wraca do czlowieka i niekoniecznie od obdarowanego.

Gość gość
Ja nie jestem bluszczem, nie dusze nikogo, nie tlamsze, nie wymuszam. Po prostu ludzie nie daja za duzo od siebie. Do nikogo sie nie przylepiam. Ale tez nikogo nie kocham, procz chlaka. On takze jest uczynny ponad miare, przejmuje sie innymi, nie pojdzie spac jak ktos go o cos prosi

Gość gość
I to sie sprawdza, wiem ze to my jestesmy normalni.

a no widzisz-twoja uczynnosc , chec niesienia pomocy zostala Ci odplacona.Dostalas w prezencie fantastycznego chlopaka i to juz jest dobroc , ktora wraca do Ciebie .I to jest w tym takie budujace.

Gość gość
aha, no to skoro uwazasz, ze tylko wy jestescie normalni a reszta nie to faktycznie przestan tym "kandydatom na przyjaciol" glowe zawracac, myslalam, ze widzisz jaki masz problem i chcesz nad soba pracowac. mylilam sie

Gość gość
Poczytaj o ,,kobietach kochających za bardzo,, jest też taka ksiązka o tym samym tytule chyba......starasz się doszukiwać w ludzkich reakcjach zwrotnych tego czego tobie brakuje....itd ...interpretujesz anie akceptujesz tego co jest i jak jest

Gość gość
modle sie zebym nie miala uczynnego faceta...

Gość gość
Nie kocham za bardzo, moj interes jest najwazniejszy, ale na nikogo sie chamsko nie wypinam

Gość gość
jesteś jakaś walnięta i roszczeniowa i tyle nie znoszę takich ludzi - włażą w d**ę, wymagają nie wiadomo czego a jak coś od siebie dadzą, to też interesownie na maksa - bo oczekują potem wzajemności :o jesteś egoistką autorko tematu.