Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grudniowamama2013

Graco Evo dla grudniowego dziecka

Polecane posty

Gość grudniowamama2013

Rodzić mam w grudniu a zostałam bez wózka Koleżanka miała mi odsprzedać używany i właśnie mi powiedziała że niestety bo jest w ciąży. No i na szybcika musimy coś wybrać z mężuniem. Spodobało mi się Graco Evo - ma taki sąsiadka i nawet zachwalała, tylko że ona go kupiła na lato i zimy jeszcze nie przeżyła a ja będę zimą korzystać najwięcej z głebokiego- nada się?

Gość gość
ale nie ma mozliwosci regulacji raczki, bez sensu.

Gość grudniowamama2013
Regulacja rączki jest dla mnie akurat najmniej ważna Dla mnie najistotniejsze że jest lekki i w spacerówce dziecko może się na płasko położyć

Gość gość
Na zimę każdy wózek będzie dobry , śpiworek można kupić albo okryć dziecko kocykiem i tym pokrowcem co jest dołączony do wózka i będzie dziecku ciepło Lekki wózek lżej jeździ tez po śniegu , nie trzeba tak pchac jak ciężkiego Evo powinien Ci się sprawdzić

Gość gość
Hej, tak się składa że mamy Graco Evo. Jesteśmy z meżem wysocy i spokojnie ta wysokośc raczki się sprawdza. Regulacja nie jest potrzebna. Wózek jest bardzo zwrotny, nie mam problemu z wjeżdzaniem do sklepów a powiem szczerze przy pierwszym dziecku miałam z tym problem. Wózek mi sie nie mieścił w bramkach.Evo jest taki zgrabniutki, do tego nowocześnie wygląda.Koła spokojnie i zima się sprawdzają a że lekki jest to i sama się przekonasz jak łatwo nim nawet po śniegu jeździć. To juz będzie nasza druga zima więc jak masz go kupować to spokojnie , polecam

Gość gość
Graco Evo jest lekki i po śniegu tez się nim łatwiej jeździ niz jakimś ciężkim wózkiem. Dobrze ci radza, my mamy śpiworek też do niego i spokojnie. Ni martw się na zapas

Gość gość
Smiech mnie ogarnia bo pamietam jak sama się bałam zimy :) Sama zobaczysz żę to nic strasznego zresztą jak będzie zbyt duzo śniegu tez zaczniesz wozic dzieciaka na sankach.A Evo Graco radzi sobie dobrze na śniegu. Koła piankowe to nie przekleństwo, spokojnie.

Gość himalajka
I coś nam drogie mamusie nie dopisała ta zima:) Swoją drogą nawet i dobrze bo z maleństwem na takie mrozy wychodzić aż serce się kraje...A wózek jak sie podoba to kupuj, nie zastanawiaj się bo róznie bywa.Graco Evo szczerze polecam,a kółka dają radę