Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angela 404

plamienia na początku ciąży

Polecane posty

Gość gość
a ja leżę i tak jeszcze trzy miesiące

Gość gość
Ja jeszcze dwa mam do przelezenia... Byle do grudnia:-)

Gość gość
oj tak byle do grudnia

Gość gość
Na kiedy masz termin? Ja31 grudzień ale mam problem z szyjka także pewnie wczesniej się urodzi do polowy grudnia muszę wytrzymac

Gość gość
ja mam na początek lutego ale lekarze mówią że już w grudniu mogę odetchnąć bo będzie już miało jakąś szansę

Gość gość
Ja leże od 20 tyg teraz jestem w31 i myslalam ze odetchne ale nadal się boje żeby jeszcze powiedziało w brzuchu:-) choć wiadomoxe teraz ma większa szanse to ty jesteś kolo 20 tyg tak? A z jakiego porodu musidsz leżeć? Damy rade i będzie dobrze:-)

Gość gość
ja 25 tydzień i szyjka się skraca i rozwiera

Gość gość
damy damy ale nigdy bym nie pomyślała że leżenie może tak męczyć czasem jest ok ale czasem to tylko płakać się chce

Gość gość
Ja juz normalnie szaleje z nudów:-) tylko leczenie leczenie jedynie WC i czasem teraz od 30 tygwyjde wyprawie powoli kompletuje . Ile ma twoja szyjka? Moja w 20 tyg miala 16 mm caly czas tyle ma i rozwarcie na jeden palec, niestety nie mam krazka zalozonego bo walcze z grzybica ech...

Gość gość
20mm i stoi w miejscu też nie mam krążka tylko leżeć i luteina i tak dzień po dniu leci

Gość gość
Dasz rade byle dzidzia w brzuchu chociaż do 36 t:-) yg wytrzymała juz będzie ok:-) Pozniej nie bedzie czasu lezec tym sie pocieszam

Gość dorota80
no i widzisz Angela 404, bardzo dobrze, ze poszlas do innego lekarza. Teraz sie nie przemeczaj a bedzie dobrze.

Gość angel404
kazał mi 2 dni bez żadnego chodzenia a potem stopniowo wstawac ale ja na wszelki wypadek do nastepnej wizyty będę starałą sie jak najwiecej leżeć choć naprawdę jest to ciężkie ale wszystko wytrzymam oby sie polepszyło kochane od wczoraj ani jednej plamki do dziś mam nadzieję żę już nie zobacze nic :-) dziękuję za wasze wsparcie dobrze jest z kimś porozmawiać bo to naprawdę pomaga :-)

Gość angel404
tylko żę ja już tyle sie naczytałam o tych plamieniach żę naprawdę się boję i myśle o tym bo nie wiem co mogło spowodować to plamienie ..... ale staram sie nie myśleć

Gość gość
przy poronieniu raczej nie ustępuje tylko jest gorzej i gorzej a skoro tobie się zatrzymało to już masz się z czego cieszyć wiem sama po sobie także oszczędzaj się i będzie ok