Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO Z WAS OGLĄDA JESZCZE TV

Polecane posty

Gość gość

I co najczęściej?. Bo teraz wszyscy sie chwalą, że nie mają tv albo nie ogladają, jakaś moda wyniknęła z chwalenia sie "ja nie mam telewizora i jestem cool" ;D

Gość gość
ja w11 na wspolnej i jakies mega hity, nic wiecej

Gość gość
Już dawno nie oglądam. Wszystko ciągle to samo. Non stop powtórki. Czasem tylko jakieś informacje. Mąż ogląda Lisa, program Pani Jaworowicz.

Gość gość
Ostatnio nie oglądam prawie nic w tv, bo dziecko jest... i jak jest w kojcu to wygląda, żeby coś zobaczyć (mimo, że wieszam koc od strony tv), a jak jest poza kojcem to chodzi przy szafce od tv, no to wiadomo, że nie będzie wtedy włączony. Za to cały czas oglądam cos w necie.. głównie seriale ;) NW, MjM, NDiNZ, Prawo Agaty, Lekarze, Szpital, Klan, BSz, Malanowski.., W11 W tv jak już to pogodę, sport jakiś (ostatnio rzadko), Sprawę dla reportera, Eksperes reporterów, i jakieś tam programy weekendowe, wieczorne, jak jestem w domu (muzyczne i inne).

Gość gość
Mam 1,5 roczne dziecko. Nie ogladam tv bo nie mam czasu. Jak dziecko śpi to chwila przed komp. ale też nie oglądam zwykle czytam, coś kupuje itp

Gość gość
A ja pierwsze slysze,ze taka moda nastala.

Gość pytamOwoz
ja oglądam Prawo Agaty i Lekarzy, ale to w necie z reguly po 2-3 odcinki na raz, co jakiś czas. Na codzień oglądam raczej programy informacyjne.

Gość gość
aa jeszcze dodam, że te seriale, które "oglądam" w necie (bo jakoś sporo mi ich wyszło po wymienieniu), to właśnie często tak oglądam, że je "oglądam" ;) bo jak one lecą, to ja siedzę na kafe, allegro, na onecie, tvn24 itp.. czytam, szukam, kupuję, przeglądam... albo jem. to nie tak, że siedzę, nic nie robię i gapię się w serial..