Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy okres

ile dni po pierwszym razie spoznia sie okres

Polecane posty

Gość gość
okaze sie za 9miesiecy heheheh, tepa jestes

Gość gość
Poza spóźniającym się okresem i charakterystycznym plamieniem? Mdłości nie zawsze występują.

Gość gość
za 9 miesiecy sie okazę, hahahaha

Boze, patrzysz i nie grzmisz. Przeraza mnie to co czytam. Nie rozumiem jak mozna brac sie za seks nic nie wiedzac. Czeka nas zaglada. A tak na marginesie forum kafeteria sluzy do porozmawiania i wymieniania pogladow moim zdaniem. Nie siedzi tu sztab ekspertow jak w NASA i nie wywrozy Ci tez z fusow co Ci jest, ze masz brazowe plamienia.

Gość gość
Spokojnie autorko, moim zdaniem nie jesteś w ciąży. Nie słuchaj tych wszystkich wrednych bab, z którymi mąż już dawno nie sypia i nie mają się jak wyżyć, więc robią to na forum. Gumka + stosunek przerywany to są dwie metody antykoncepcji. Mimo że istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia przy stosunku przerywanym to jednak mniejsze niż przy takim "do końca", a doliczając do tego prezerwatywę która nie pękła szanse są niemal zerowe (poczytaj o wskaźniku Pearla). Jesteś młoda i masz nieregularne cykle i zdarzyło ci się już wcześniej brązowe plamienie- kolejny znak, że żadnej ciąży nie ma. Dla pewności zrób test ciążowy, bo po co się denerwować skoro okres może się jeszcze trochę spóźnić? (Nie zależy to od tego że kochałaś się po raz pierwszy ale od tego że nasz nieregularne cykle). Możesz też pójść do ginekologa rozwiać swoje wątpliwości :).

Gość gość
nie zna swojego ciala i podstawowych wiadomosci , i nawet majac 17 lat jest dzieckiem, wracaj dziewczynko do podstawowki

Gość gość
autorko jak ci sie udaje zyc bez mozgu?

Gość gość
temat - siegajacy dna, kretynka, 17 lat i zeby nie miec pojecia o sexie, okresie, i brac sie za ru chanie

Gość gość
jeżeli chodzi o temat to mi się spużniał ponad miesiąć no i tak nie dostałam dopiero aż drugi termin drugiego okresu wtedy miałam ... organizm kobiety się zmienia po pierwszym razie więc nie ma co się dziwić ze okres moze się spozniac

Gość gość
Mnie się spóznił ponad 9 miesięcy

Gość gość
ale ja w cxiążyh nie byłam ..

Gość kiedy okres
No kochane wredne koleżanki które były takie pewne że mają racje. Teścik zrobiłam, w ciąży nie jestem i za kilka dni dostane okres bo dzis dostałam objawów przedmiesiączkowych które zwykle mam. Tak więc dziekuję, za nie pomoc i straszenie, jak również wyzywanie mnie. Pozdrawiam środkowym palcem. A osoby które odpowiedziały mi normalnie, serdecznie wam dziękuję. mogłam przynajmniej spać dzieki wam spokojnie :)

Gość gość
czytam twój watęk i takie niereguralne okresy mogą być niestety objawem policystycznych jajników. Niestety ale tak to mi wygląda. A tym bardziej te brązowe plamienia. Idź do ginekologa koniecznie i sprawdź pod względen mięśniaków

Gość gość
jesteś tępą dzidom taka dorosła a takie głupoty pieprzy

Gość gość
Ale co się spóźnia po pierwszym razie nie ma prawa raczej sie nic w cyklu miesiaczkwoym zmienić, co to za durne frazesy że po pierwszym razie zmienia się cos w organizmie kobiety?? Są dwie fazy, jest owulacja i to jest niezmienne. Można ew. spóźnienie zrzucić na stres. Po prostu dziewczynki miałyście tak, bo za wcześnie się kogos wpusciło w majtki a cykle sie miało nieunormowane ale tak to jest jak się ma te 16 czy 17 lat..... Ja miałam 20 i nic mi się potem nie spóźniało, pomijam fakt ze u autorki to test juz spokojnie pokaże czy ta ciąża jest czy nie. A jak jest we wczesnej to gin bez usg nie zobaczy jeszcze niczego, tylko zapyta kozę jaki był wynik testu......a tu nie widziałam jednej takiej porady, urwaliście sie wszyscy z choinki, pierwsze co się robi kiedy okres sie spóźnia lub jest "nie taki". to TEST CIĄŻOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIECIARNIA

Gość miedzynamikobietami
Brązowy śluz jest bardzo często spowodowany występowaniem mięśniaków macicy, o których więcej na stronie www.miesniakimacicy.pl Konieczna wizyta u lekarza!