Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy okres

ile dni po pierwszym razie spoznia sie okres

Polecane posty

Gość gość
kur waaa jaka kretynka!!!!!!!!

Gość gość
"może podczas pettingu zahaczył o szyjke i po prostu mi się coś podrażniło.. no nie wiem" bosko! pisz jeszcze - uwielbiam takie zlote mysli :D twoj facet musi isc na ginekologa

Gość kiedy okres
g***o robi. ja p*****le... chyba nie przyszłam tu by pisać wam co robi mój chłopak tylko dowiedzieć się co mi jest wykluczając ciąże bo to NIE MOŻLIWE wręcz by było. bo nawet gumka nie była pęknięta czy coś. Chciałam się tylko dowiedzieć ile czasu okres się spóźnia po pierwszym razie. a wy mi tu piszecie jakieś głupoty. widać że nie jesteście dojrzałymi ludźmi bo nie podchodzicie do mnie z powagą czego od was oczekuje..

Gość gość
kretynkaa, 17 lat i siano w glowie, a pozniej zdziowiona ze w ciazy i dziecko rodzi dziecko,zal !

Gość gość
a ty autorko moze anonimowa to nie jestes?? myslisz ze nick "kiedy okres" sprawia jestes mniej anonimowa od "goscia"??

Gość gość
a czemu mialby ci sie spozniac okres po 1 stosunku?? hahah,powiedz tak ginekologowi to padnie ze smiechu, brak okresu byc moze ciaza, IDIOTKAA

Gość kiedy okres
skoro jestecie tacy marzy to kiedy wy zacżeliście współżyć? za kilka miesięcy mam 18 lat więc czy ja wiem czy takie dziecko.. Sami jesteście nie lepsi ale lepiej oceniać kogoś no tak.

Gość gość
po pierwszym razie okres sie nie spoznia! nie ma takiej zasady ani reguly ze okres sie spoznia po 1 razie !!! dotarlo do pustej mozgownicy>???

Gość gość
ona juz wczoraj tu pisala taki sam styl

Gość gość
No to ludzie odpowiedzieli - nie spóźnia się. A jak chcesz się dowiedzieć, co jest, to idź do ginekologa...uprawialaś seks więc jakieśtam prawdopodobieństwo ciąży tez jest:P

Gość kiedy okres
Z tego co słyszałam to się spóźnia. Bo moje koleżanki jak współżyły to tak miały . i nie wmawiajcie mi że nie, bo one też myślały że to ciąża a tak na prawde to było nic takiego więc udajecie mądrych a nic nie wiecie na ten temat.

Gość gość
ale niedojrzala jestes i piepszysz glupoty, a pytanie w temacie jest masakrycznie glupie tak samo jak Ty!

Gość gość
tez pisala ze jestesmy stare panny ze zycjemy w celibacie i masa bluzgow :D

Gość kiedy okres
nie pisałam tu wczoraj ani nigdy przedtem. :) wiec coś Ci sie pomyliło :)

Gość gość
no ale co z tego ze kolezanki tak mialy chyba lekarz wie lepiej nie ma czegos takiego

Gość gość
pytajac co robi twoj chlopak chce sie dowiedziec co masz na mysli piszac ze "uwaza przy pettingu" bo moze wedlug cienbie uwaza a moze nie i tak samo moze byc ze stosunkiem

Gość gość
wogole jak okres sie moze spozniac po pierwszym razie???? widac,ze dziecko 17letnie,pytanieglupie,zachowujesz sie jak mala dziewczynka bo kolezanki tak mialy hah,apo 2 mialas plamienia brazowe co wystepuje zamiast okresu w ciazy,wiec na jakies 80%jestes w ciazy,pewnie test tez nie kupisz bo sie wstydzisz,i mamusia kupi

Gość kiedy okres
no tylko że koleżanki miały poszły do ginekologa i jakoś powiedział im co innego niż wy mi tu mówicie, ale skoro wiecie lepiej, jesteście ginekologami to oki , nie będe się kłócić, bezmózgi zawsze wiedzą lepie. :) Dziękuję za (nie)pomoc. Kochane DOJRZAŁE (wcale nie dziecinne i wcale nie mniej dojrzałe ode mnie ) koleżanki

Gość gość
jestem ginekolożką tępa małolato

Gość kiedy okres
plamienie brązowe miałam też w czerwcu i jakoś w ciąży nie byłam . Więc w czym problem?

Gość gość
lekarz powiedzial ile okres sie spoznia po pierwszym stosunku to po co nas pytasz? no i co powiedzial ze ile sie spoznia i dlaczego? jak to argumentowal?

Gość gość
Racja, nie słuchaj tych debilek tutaj, po prostu zazdrość przez nie przemawia, bo się latami starają o dziecko, a Tobie się udało za pierwszym razem!! Gratuluję!!

Gość gość
no wlasnie w czym, problem ? bo to ty masz problem i temat zakladasz zapomnialas :D?

Gość kiedy okres
Po pierwsze. To: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5734910 nie jest moje gdyż we wrześniu miałam okres 7 dni zresztą tak jak zawsze, nigdy nie mam mniej i nigdy nie mam krócej. po drugie mój partner NIGDY nie potarł palców o moje wargi sromowe i nie nazywam się gosiula :) jej sie spóźnia dwa ni, mi 7 więc dziekuje, temat zamknięty. to że nie potraficie odpowadac to już wasza sprawa. każdego by wkurzały takie odpowiedzi. nawet was.

Gość gość
zazdroscic?? a czego my mamy jej zazdroscic ze wpadła za pierwszym razem w wieku 17 lat,tego mamy jej zazdroscic??? dobre,hahah,usmialam sie!!!

Gość kiedy okres
miałam 14 lat moja koleżanka 18 nie pamiętam co mówił. nie mam takiej dobrej pamięci. Nie mówicie mi że jesyem w ciaży po powtarzam że to NIEMOŻLIWE . Dziękuję.

Gość gość
21.32 IRONIA, heloł...

Gość kiedy okres
no chyba nie wpadłam. Nie mam ŻADNYCH objawów ciąży. ŻADNYCH.