Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojka29

Jestem kiepską kochanką

Polecane posty

Gość mojka29

i przez to boje się z kimś związać, chodzi o to, ze lata temu skręcilam biodro, mialam druty, chodzilam o kulach, od czasu wypadku mam problem z rozszerzeniem nóg, do tego stopnia, ze nie wiem czy nie mialabym problemów przy rodzeniu dziecka, Pozycje rozne odpadaja, a szczegolnie pozycja na jeźdca bo po prostu boje sie, ze cos mi w tym biodrze szczeli, czasami mnie bolą, wmawiam sobie..ze nikt mnie przez to nie pokocha, ze jestem beznadziejna , nie umiem sobie poradzic z tym.........

Gość gość
masz 29 lat? nie martw się, jakos to będzie. A dzieci nie musisz mieć. Ja bym nie ryzkowala po czyms takim.

Gość gość
ja nigdy nie bzykałam się z mężem na jeźdźca, a jakoś uwielbiamy seks, on uwielbia mnie już ponad 5 lat. Są faceci którzy nie lubią pozycji na jeźdźca, bo wolą dominowac w seksie (np. własnie mój mąż)

Gość gość
A Ty uważasz że najwazniejsze sa pozycje w seksie , jak jest prawdziwa miłosc ludzie nie zwracaja uwagi na pozycje .Seks to dopełnienie a nie pozycje w seksie

Gość mojka29
Wiem dziewczyny , ale mam na tym punkcie kompleksy, nie jest tak zle z tymi biodrami, u ginekologa na fotelu normalnie sie klade, tylko, ze gdybym miala mocniej rozszerzyc nogi to juz bylby problem. Macie racje, ale i tak obawiam sie powiedziec przyszlej milosci, ze ze mna nie zazna niektorych pozycji bo nie do konca jestem władna.......

Gość gość
nie mów ze jesteś kiepska kochanka. seks to nie tylko pozycje. Dobry seks to pożądanie, klimat, "iskra", zaangażowanie. nie trzeba do tego akrobacji;) głowa do góry!

Gość gość
jesteś dziewicą? nie kochalas się po wypadku z nikim, czy w ogóle?

Gość gość
mozesz przeciez to robic w pozycji na pieska, nie trzeba rozszerzac nóg i podobno faceci ją uwielbiają

Gość mojka29
Nie jestem dziewica, bylam kiedys z kims dlugo, probowalismy na jeźdca bo podoba mi sie ta pozycja tylko nie dawalam sobie rady bo bolaly mnie biodra:( A moj facet byl ulegly wiec lubil akurat ta pozzycje i jakos mi to utknelo w pamięci

ale wymyślasz. większość ludzi w łóżku szpagatów nie robi i żyje. | a rodzić można przez cesarkę i pewnie ze względu na to biodro miałabyś takie wskazanie od lekarza. | innymi słowy: twój problem jest z rzyci wyjęty i bezpodstawny ;)

Gość gość
no właśnie, na pieska, lyzeczki, rozne wpadna Wam do głowy:-) świetna pozycja, lezysz, facet kleczy i dajesz mu nogi na klate wyprostowane, można dać je prosto, albo na bok, fajna pozycja dla obojga i nie trzeba rozszezac nóg. możesz je zgiac w kolanach i stopy oprzeć na jego klacie

Gość mojka29
Swietne jestescie dzieki za poprawe nastroju:D