Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odka21

alimenta

Polecane posty

Gość odka21

Hej. była zona mojego faceta z która ma dwójkę dzieci 10 i 11 lat podała go o podwyszkę alimentów mimo to ze płaci już 600 zl. (sam się zgodził na taką sumę)Po rozwodzie zostawił jej mieszkanie za które ona musi mu oddać połowę w sądzie powiedzieli ze się dogadają co do tej spłaty mija drugi a ona go nie spłaciła...(twierdzi ze nie ma pieniędzy. Dzieci są u niego co drugi dzień a nawet i weekendy często nocują, kupuje im książki do szkoły buty,ciuchy..Czy ona ma szanse dostać więcej? A i wspomnę o tym że to przez nią się rozwiedli zdradziła go...

Gość gość
Tobie dam cwaniaro 600zl i utrzymaj za te marne grosze dwoje dzieci. Same kurtki na zime to wydatek 400zl do tego kolejne 400buty, czapki, szaliki, rekawiczki to znow 200zl. A gdzie jedzenie, jakies zajecia dodatkowe, kino, basen, tel, mp4, tablet. Chlopcy w tym wieku wydaja potrzebuja walizki pieniedzy a nie marnych 600zl.

Gość gość
Jest jedno wyjscie. Niech twoj facet zachowa sie wreszcie odpowiedzialnie i niech placi wreszcie alimenty a nie daje marne grosze. Powinien placic co miesiac 500zl na dziecko i niech nic dodatkowo nie kupuje. Bo i tak podejrzewam ze wydaje kase na zbedne rzeczy

Gość gość
W wielu krajach gdy dzieci sa po rowno u obojga rodzicow to nikt nie placi alimentow. Zbierajcie rachunki za ubrania, ksiazki itd i niech maz przedstawi w sadzie.

Gość oda21
Nie jestem cwaniarą i wiem co ile kosztuje bo od samego początku on je ubiera ona nic a jak by nawet coś to cały h*j.... do kina na basen zabiera też on lub daje kasę najwięcej czasu u niego spędzają i z nim !! na zebrania chodzi gdy ona nie może,a nie może często bo woli spędzać czas u kosmetyczki lub z nowych facetem !! On nie żałuje im niczego tylko woli sam kupić jeśli potrzeba niż dać ona rozwali kase na bzdety a dzieci dalej nie będą nic miały! A jak by nawet płacił by po 500zł to i tak było by kup...Ciekawe jak by do ciebie syn przyszedł tato kup mi buty tato kup mi tą grę itp.. to co byś powiedział? mama kupi bo mama ma na was 1000zł? Napisałam tutaj aby się dowiedzieć czy bardziej ona czy on ma szanse a nie czytać niepotrzebnych wypowiedzi! Od osób co potrafią dosrać tylko!Ja na siebie pracuję i jeśli bedzie trzeba to i go utrzymam, tylko on nie chce jej płacić tyle bo dzięki niemu i tak sporo od życia dostał a traktuje go jak maszynkę do pieniędzy i jak śmiecia, zero szacunku...pomaga jej w utrzymaniu dzieci jak tylko może + alimenty a nigdy nie usłyszał dziękuje ...

Gość gość
'To i GO utrzymam' a po jakiemu to?.. To iJEGO utrzymam jak juz analfabetko

Gość gość
"alimenta" a hahahahahha myślałam, że padnę ze śmiechu- co za analfabetka :P

Gość oda21
to co z tego że nią jestem ?? Wolę być analfabetką niż tak jak ty pustą laską co widzi u kogoś same wady mimo to że sama ma ich sporo i jedynym zajęciem jakie ma to spędzanie przed komputerem i wyzywaniem ludzi...Lepiej rusz się krowo z tego krzesła bo nie długo będziesz gruba jak świnia bo pusta juz jesteś pa

Gość gość
ojciec dzieci 600 zł, matka 600 ł tj. 1200 na dwoje to malo jeszcze, zasiłki, renty są po 600 zł i żyją, w tym p*********m kraju to wystarczy, rząd tak wypłaca i uważa, ze ludzie "nie zdychają" i jest dobrze

Gość gość
oj pusta to jesteś ty i na dodatek nie wykształcona, ja przynajmniej siedzę na doopie i mi za to płacą he he a tobie? a gruba to nigdy nie będę bo tak jak o pisownię dbam o siebie :) ale ty raczej nie wiesz o co chodzi :D

Gość oda21
Gdybyś byłą taka wykształcona i mądra to byś wchodziła na takie stronki aby doradzić a nie wyzywać .. nie pisz do mnie bo nie mam zamiaru już odpisywać nie będę się zniżała do twojego poziomu bo twój poziom sięga dnaaaa...!!!

Gość gość
hahahha alimenta się wkurzyła :P