Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komin Chemitex Anilana

prawik rap

Polecane posty

to my prawiczki z kafe każdy z nas to miękki wafel wciąż trzymamy cnotę dla księżniczki ale jakoś nie widzą nas piczki

Ci co mają mordy jak spleśniałe ogrodzenie Niewielkie już mają szanse na potomka spłodzenie

To my prawiczki z kafe każdy z nas to miękki wafel nie mamy bajeru, sposobu na kobiety i przy red tube zaspokajamy swe podniety to my prawiczki z kafe każdy z nas drze łacha dziewczyny nas nie zauważają inni faceci wyśmiewają jesteśmy jak powietrze nie śpiewają o nas w metrze wiec bierzemy sprawy w swoje rece mowimy wam w piosence jak wyglada nasze zycie o zmierchu i o swicie gdy bijemy konia wyrzuca nas ochrona z modnych klubów oczekujemy cudu żejakas panna miła z odsiecza nam przybyla wtedy sie budzimy to juz ósma rano czas juz na sniadanie a potem czeka siedzenie przed kompem tak do dwudziestej czwartej Nie mamy pracy, albo mamy kiepską Rzodajemy ulotki, jest ciężko 4 złote na godzinę za tysiąc ulotek każdyz nas trzyma swą cnotę dla tej jedynej księżniczki ale jakos nie widza nas piczki czy to nasz niski status społeczny czy tez niewyjsciowa gęba wielu z nas łysieje wielu nie ma zęba dentysci kosztują a nas na nich nie stać Pierwszy przy majku, nazywam się Loser i ciagle sie ludze, tak ciagle sie ludze ze pieknosc z kosciola mnie dostrzeze i sposrod tysiecy mnie właśnie wybierze ale ona tylko przechodzi obok i mysli sobie "co to za zbok wciaz sie na mnie gapi" to właśnie ja trapi, to ją trapi Chcieliśmy fajnej laski, Nie wiedzieliśmy, że to są cienie i blaski, Sparzyliśmy się w akcji, Oczekiwaliśmy waszej reakcji, Dzisiaj takie czasy, Ani rusz bez gadki czy kasy. My nie jesteśmy do sexu ludzie, kontakty społeczne idą zawsze w znoju i trudzie. Kobiety lubią znanych bogaczy, a nie chudych, płochliwych partaczy. Szereg odcisków na dłoniach też nie pomaga, bo każda już wie, że taki sam ze swoim koniem się zmaga. Ci co mają mordy jak spleśniałe ogrodzenie, niewielkie szansy już posiadają na potomka spłodzenie. Ostatnią radością mego prawicowego życia, poezja na kafełe i samotne upicia. Topię dziewicze żale w strumieniach wina, już żadna, żadna nie chce mnie dziewczyna!