Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość asiaaa123

siostra mnie nie słucha

Polecane posty

Gość asiaaa123

Mam taki problem ze moja siostra wychodzi za mąż. Zasugerowalam jej śwoją pomoc przy organizowaniu uroczystości weselnej i ona sie zgodzila, bo ja chce zostaj profesjonalną planowaczką ślubów. wesele tuż tuż a ona wszystko co ja mówię wyśmiewa i nie podobaja jej sie moje pomysly chcociaz powiedziała że bedzie liczyć sie z moim zdaniem. Na wszystkei moje pomysly mowi nie bo ze to za drogo. Jeszcze slyszalam jak bratowa powiedziała do niej ze mam nasrane w łbie, a siostra mnie nie obronila. W ogole bardziej liczy się z jej zdaniem. Ona poszła na przymiarkę sukni ślubnej, próbną fryzurę makijaz. Ja chcialam tez zorganizować wieczor panienski, ale bratowa powiedziala, ze nie bo to głupi pomysł, ale w koncu jednak stwierdzila, ze mozna by urządzić. Teraz udaje ze sama na to wpadła :/. Wogóle wkurza mnie nasza bratowa. zachowuje sie jakby wszystkie rozumy postradala i mysli, ze jak juz wychodziła za maz to wie wszystko najlepiej i wszyscy powinni sie jej słuchać. Oraz ciągle mówi do mnie (bo ide sama na wesele) ze to wstyd zeby w tym wieku nie miech chlopaka (mam 21 lata). a ja mam chlopaka tylko nie chce zeby szedl ze mną poszedl, bo zarazby bratowa jakies teksty puszczala np "ooo asia ma chlopaka pewnie slepy jest" i wszyscy by sie smiali, bo tak jest zawsze. Wszyscy ja uwielbiaja, a nie widzą ze jest jędżą. Taka ponoc światobliwa, a ślub był bo była w ciązy i smiała założyć welon :/. nie wiem co zrobić z siostra chce z nia porozmawiac, ale zawsze bratowa się wcina i nie mamy chwili dl siebie. nie wiem co robic :///

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować