Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokrzywdzona

Pokrzywdzona przez męża

Polecane posty

Gość gość
ja uważam że mąż dobrze zrobił. jakby zadarł z szefem i wywalili by go z roboty to też nie byłabyś zadowolona. zresztą on został upokorzony tym tekstem tak samo jak ty, mimo że pośrednio

Gość gość
Ja np. szczerze powiedziawszy kompletnie bym nie wiedział co zrobić w takiej sytuacji. Z jednej strony czułbym się cholernie poniżony i wk..wiony że ktoś tak się wypowiedział o mojej żonie i miałbym ochotę go zabić. Ale z drugiej strony przecież nie chciałbym stracić pracy. Poza tym to byłoby tak niespodziewane że chyba by mnie całkiem zamurowało. Nie ogarniam skąd w ludziach takie chamstwo jak w tym szefie. Swoją drogą każesz męża, ale ten szefunio pewnie ma się dobrze i dalej śmieje się z ludzi. Eh, biednemu zawsze wiatr w oczy a skur..nom zawsze wszystko uchodzi na sucho :(

Gość gość
jestem kobietą i szczerze mówiąc, gdyby mój facet zachował się tak jak Twój to nie miałabym do niego żadnych pretensji. to nie była jego wina że ma szefa s********a. na pewno zadziałał element zakoczenia i nie wiedział co powiedzieć. ważniejsze jest to jaki jest dla ciebie na codzień, czy szanuje cię.

Gość gość
Historia dluga jak kolej transsyberyjska... Pomysl tylko o tym ze faktycznie mial on ochote na Ciebie i chcial uzyskac ciche przyzwolenie Twojego i co Ty na to a przy okazji Ciebie zeszmacic :D