Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwazam ze nie powinno sie podtrzymywac sztucznie ciaz

Polecane posty

Gość gość

wcześniej niż od 3 mca. Skoro organizm nie chce przyjąć zarodka, wydala go - to natura wie co robi, po co potem takie sztuczne niedomemłańce się rodzą? :o

Gość gość
oczywiście naturalne poronienia się zdarzają i nalezy pozwolić naturze robić swoje a potem rodzą się wykolejeńcy dopóki płód człowieka nie przypomina, nie ma co walczyc, ile to dla kobiety niewygody tak ja zamknąć na patologii na 9 miesięcy bzdurnej zagrożonej ciąży

Gość gość
w ogóle się nie powinno :o

Gość gość
Mając pod wzgledem całą populacje to lepiej aby była selekcja naturalna,ale indywidualnie sprawa jest bardziej skomplikowana,rozumiem matki które podtrzymuja ciąże,każde istnienie powinno miec szanse na zycie

Gość gość
po co potem takie sztuczne niedomemłańce się rodzą - żal mi Ciebie!

Gość perruczka
Ogolnie tez mam takie zdanie. No chyba ze to wina organizmu matki

Gość gość
No ale fakt, faktem. Od zawsze w naturze była selekcja jednostek słabych, które nie potrafiły się utrzymać. I piszę to ja, matka.

Gość gość
Jak natura chce to żadne podtrzymywanie nie pomoże. Ale jeśli problem da się np farmakologicznie rozwiązać to czemu nie? Dużo kobiet roni bo np ma jakieś przeciwciała. Daje się jej zastrzyki i może urodzic zdrowe dziecko

Gość gość
jeśli zarodek, płód jest zdrowy, a to wina braku odpowiednich hormonów lub innych spraw zwiazanych z niedomagającym organizmem matki to jak najbardziej powinno się taką ciążę ratować, bezwzględnie

Gość gość
Przeciez to ze kobieta roni nie zawsz jest powodem tego ze plod ma jakies wady rozwojowe. Zastanowcie sie co piszecie. Znam mnostwo przypadkow ze kobiety musialy praktycznie cala ciaze lezec bo bylo ryzyko poronienia lub wczesnego porodu a urodzily ZDROWE DZIECKO!!!

Gość Ja słyszałam taką
opinie ze jesli do poronienia ma dojsc to i tak dojdzie jezeli zarodek jest słaby czy wadliwy. Ale u kobiety mogą wystąpic różne zaburzenia hormonalne które mozna łatwo leczyc a które moga powodowac poronienie bez względu na stan zarodka. A pozatym gdyby tak było ze natura przeprowadza naturalna selekcje to wogule nie byłoby chorych dzieci a od wieków takie przypadki sie zdarzają

Gość gość
Ja mialam ciaze podtrzymywana na poczatku. Moje dziecko jest zdrowe, silne i rozwija sie szybciej niz rowiesnicy

Gość gość
jasne :D same achillesy i einstainy :o

Gość gość
chodzi w wieku 9 miesiecy

Gość gość
chodzą i mówią zaraz po urodzeniu :o takie tu mądre są same a i jeszcze mówią w dwóch jezykach biegle 🖐️