Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodzyn

Pomóżcie

Polecane posty

Witam ! Połozyłam się spać ok godziny 00:30 od tej pory walczę z bezdechem, nie mogę nabrać powietrza, boli mnie strasznie klatka piersiowa, jestem już zmęczona, ale boję się położyć spać, bo kiedy czuje, że zasypiam mój oddech spowalnia ... Dodam, że od poniedziałku łamało mnie w kościach, ale zażywałam febrisan, z poniedziałku na wtorek też czułam duszności, ale nie tak silne jak te, czekam aż ktoś z domowników się obudzi, póki co nie chcę ich martwić. Pomóżcie, co to może być ...

Gość gość
może zgłoś się do szpitala

Gość gość
mi się tak czasem robi ( w sensie duszność) jak jestem chora- zapalenie oskrzeli. ale skoro boli Cie klatka piersiowa to może lepiej byłoby gdybyś pojechała na pogotowie? naprawdę. nie musisz budzić rodziny weź taksówkę podjedź do szpitala i opowiedz co się dzieje zrobiąpodstawowe badania -ekg np i będziesz wiedziała.

Gość gość
lepiej odwiedz lekarza pilnie, jedz na jakas izbe przyjec. moze z tego przeziebienia sie jakies zapalenie pskrzeli czy pluc rozwinelo. w sumie taka pora roku ze latwo o takie rzeczy.

Gość gość
pewnie że tak. kochana podskocz do szpitala sama niech Cie obejrzy jakiś lekarz i nie stresuj sie to nie musi byc od razu niewiadomo co ale zawsze lepiej jak obejrzy Cie lekarz i powie co to moze byc a bedziesz spokojna :) a więc leć na izbe :)

Gość spaślak_
mnie jak oddech i tętno spowalnia a serce pracuje nierónomiernie to wlewam w siebie 2 litry pepsi i już wszystkoc hcodzi jak w zegarku :D aczkolwiek nie polecam na dłuższą metę.

Gość gość
pepsi????? a co to za sposób i niby na co pomaga? masakra..

Zapalenie oskrzeli, tadaaaam. Wytrzymałam do rana, poszłam do przychodni, ale nie spałam w ogóle ... Dziękuję !!

Gość gość
biedaku, tak sądziłam że coś w takiego to jest. zdrowiej 🌻

Tak, ochudzam się, ale nie jest to kat dieta, cud dieta ... jem zdrowo, zaczęłam ćwiczyć.

Gość gość
i jak sie czujesz? mozesz oddychac bez bolu?

Jeszcze boli, aczkolwiek dostałam leki, jutro może będzie lepiej ;) Uważajcie na siebie ! Ja zawsze byłam zdrowa jak ryba, nie pamiętam, kiedy chorowałam, a tu ciach i łóżko ... Witaminki, tran etc, etc, Pozdrawiam !