Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak objawow ciazowych

Polecane posty

Gość gość

Witam moze to pytanie juz bylo na forum ale ze wzgledu na brak czasu nie mam okazji by znalezc podobne do mojego. Otoz w poniedzialek zaczelam 10 tydzien ciazy.. I od tego czasu strasznie panikuje. Do 9 tygodnia umieralam z powodu nudnosci , i bolow brzucha odrzucenia do jedzenia...itd Teraz nudnoci czasem przychodza czasem nie , brzuch boli w nocy za dnia czasem cos tam zaboli , czy zakluje ... Senna nadal jestem , jezeli chodzi o jedzenie to rowniez nadal czuje odrzucenie do wielu rzeczy gdy pomysle o zupie np czuje ze po jej zjedzeniu ja zwymiotuje... Mam wydzieline z pochwy tak jak od poczatku ciazy pomimo ciaglego sprawdzania nie zauwazylam krwi itp. A i mam problemy z wyproznieniem sie , czuje bol z tego powodu ale juz probowalam naprawde wszystkiego chyba bede musiala z tym isc do lekarza.. Jezeli chodzi o piersi to nadal bola ale w tym przypadku czasem bola przy mocniejszym dotyku a czasem same od siebie, sa powiekszone...i jestem rozdrazniona, nerwowa nawet na blahostki. Boje sie bo to wyczekiwana ciaza nie chcialabym tego dziecka stracic a duzo sie nasluchalam o obumarlej ciazy dlatego prosze o pomoc i rady.

Gość gość
bedzie dobrze;) ja nie mialam doslownie zadnych dolegliwosci, zachcianek nic kompletnie nic..wszyscy dookola zdziwieni jak to? a jednak mozliwe..teraz czekam, az nasz Maluszek wkoncu pojawi sie na swiecie dokladnie za 15dni..