Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc x56

jak to naprawic

Polecane posty

Go艣膰 gosc x56
chce z nia zbudowac przyszlosc, ona jest dal mnie idealna pod wzgledem wygldau i charakteru, wiadomo kazdy ma jakies wady, ale ona jest taka osoab i podkresla to ze dla niej najwazniejsza jest milosc i rodzina a ja tez taki jestem, zawsze jest ze mna szczera i uczciwa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosc x56
a jak wzbudzic w niej ochote, jak moglbym ja zachcecic nie webralnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
troch臋 wcze艣nie zacz臋li艣cie wsp贸艂偶ycie, wiem, 偶e teraz nawet 16-latki uprawiaj膮 seks i w艂a艣ciwie jest to akceptowane, ale jak dziewczyna nie jest gotowa do wsp贸艂偶ycia to potem mog膮 wychodzi膰 takie kwiatki, jest m艂oda i mo偶e dlatego troch臋 egzaltuje swoje podej艣cie do seksu, jak nie chcia艂a to mog艂a kategorycznie odm贸wi膰 i nie mia艂a by teraz 偶alu, ale to tego trzeba dojrza艂o艣ci i odwagi macie to ju偶 za sob膮, pozostaje przekona膰 j膮, 偶e nie jeste艣 z ni膮 tylko dla zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale jej zgotowales traume.musze szczerze powiedziec,ze marbar ci dobrze radzi.zajmij sie nia w seksie,swoje potrzeby odloz na bok na jakis czas.piesc,przytulaj,probuj rozpalic,a jak widzisz ze dzis nie chce,to pomoz sobie w lazience i po prostu pocaluj w czolo i idzcie spac.ona musi czuc,ze nie ma wymogu sexu z twojej strony.mysle,ze jak dobrze ja rozpalisz to sama bedzie chciala po czasie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ona teraz ka偶dy dotyk traktuje jak zapowied藕 niechcianego seksu ? nic wi臋cej nie zrobisz, spr贸buj poczeka膰 a偶 jej przejdzie i si臋 przekona pr贸bowa艂e艣 metody na przeczekanie ? a偶 sama da jaki艣 znak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
tez tak mysle, ona mowi mi, ze nie byla gotowa jak zaczelismy. sam seks jest wydaje mi sie ze dobry, a ona ma tak ze nie pokazuje swojej ochoty zewnetrznie, czasem mysle ze kompletnie nie ma a ona jest rozpalona i bardzo chce. A moze poczekac jak ona zrobi pierwszy kror?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
tak jak mowisz, moze nie kazdy dotyk, ale cos w tym stylu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to daj na razie spok贸j z seksem, jak zapyta co jest grane, to o艣wiadcz jej, 偶e teraz b臋dziecie poznawa膰 razem inne sfery 偶ycia gotujecie razem ? sp臋dzacie razem urlopy/wakacje ? chodzicie razem na zakupy ? macie jakie艣 wsp贸lne pasje, chocia偶by wycieczki rowerowe ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety ale musz臋 napisa膰, 偶e skoro nie poznajesz, 偶e dziewczyna jest gotowa na zbli偶enie, to znaczy, 偶e dobrze jej nie znasz, nad tym te偶 trzeba popracowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapytaj j膮 jak sobie wyobra偶a sw贸j idealny zwi膮zek, jak Ci臋 zb臋dzie to spr贸buj za jaki艣 czas ponownie, jak nie da rady wprost to mo偶e w formie listu zapytasz i ona w formie listu odpowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
spedzamy kazdy dzien ze soba, ja pracuje do 15 i zawsze po pracy albo po jej zajeciach sie spotykamy, codziennie, chyba z ja mam zjazd w weekend to wtedy tylko wieczory, - gotujemy razem - chodzimy na zakupy - tak ,jezdzimy na wycieczki itd - ogladamy seriale, chodzimy czesto do restauracji, - chodzimy na spacery, jezdzimy rowerami, - chodzimy do kina, teatru, - czesto sie przytulamy, lezymy w lozku, rozmawiamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
to chyba bardziej slepe zapatzrenie w seks bylo, w sumie sam nie wiem bo czasem wiem ze chce to zrobic a czasem mnie zaskakuje ale to ja prawie zawsze wychodzilem z inicjatywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jeszcze czyta艂am du偶o o feromanach, nie do ko艅ca chce mi si臋 w nie wierzy膰, odstrasza mnie tez ich cena, ale mia艂abym ochot臋 spr贸bowa膰, pono膰 ludzie w pracy te偶 s膮 bardziej przychylni a nawet obcy, np. w urz臋dzie jak masz kas臋 to mo偶esz spr贸bowa膰 co Ci szkodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem 偶on膮 takiego
ale fajowo, te偶 tak chc臋 :P

Udost臋pnij ten post

faceci to dziwne istoty:classic_cool: najpierw co艣 s*******i potem sie zastanawia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
zawsze o nia dbam a jak cos sie dzieje to od razu jestem, mieszkamy jakies 15 km od siebie i nawet jak jest taka sytuacja ze wracam do domu a ona zle sie czuje to przyjezdam jeszcze raz i jade z nia do lekarza itd, pomagaj jej w szkole bo ona studiuje to samo co studiowalem ja, ona to we mnie bardzo lubi i spelniam jej zachcianki, chce mandarynki to kupuje jej mandarynki i robie niespodzianke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak wytrzymasz z ni膮 d艂u偶szy okres bez seksu to b臋dzie silny dow贸d, 偶e nie jeste艣 z ni膮 tylko dla seksu, b臋dziesz mia艂 mocny argument, 偶e nast膮pi艂y du偶e zmiany w Tobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
czasem wydaje mi sie ze przesadzam nawet z tym wszystkim, z tymi zachciankami np i ona mi mowi zebym tak nie robil ale ja wiem ze ona to lubi i i tak sie cieszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko super, trzeba czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
gosc tez mi sie tak wydaje, ze ona potrzebuje tego, zebym jej to udowodnil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 369C
Go艣ciu, we藕 Ty raz na jaki艣 czas walnij pi臋艣ci膮 w st贸艂 albo brutalem pole膰. Zas艂odzisz dziewczyn臋 do reszty :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
ale nie zawsze jest tak kolorowo bo cciagle gdzies oprocz tego byl ten seks, meczenie, namawianie, gadanie i klotnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, z niespodziankami do jedzenia nie przesadzaj, zaraz si臋 dowiesz, 偶e przez to przyty艂a :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
ona chce przytyc, jest szczupla, choc teraz juz mniej ale ogolnie to je slodycze na potege a po niej nie widac:p dla mnie to lepirj mi sie bardziej podoba jak jest jej troche wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 369C
Obawiam si臋, 偶e jej zwyczajnie nie kr臋cisz. W tej sytuacji chocia偶by艣 si臋 ... to i tak nic nie zdzia艂asz. Bez iskry ognia nie da si臋 wykrzesa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kr臋ci, kr臋ci, dziewczyna ju偶 by dawno uciek艂a do mamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
tez myslalem o feromonach, kasa to nie problem a wiesz jaka cena takiego wynalzku?:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
krece, ona chce seksu ale nie w taki spopsob i nie przy takim zachowaniu:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc x56
ale czasem mysle ze przyda sie w zwiazku jakas tesknota itd bo ona wtedy jest inna, np jak nie widzimy sie w weekend bo ma zjazd to pozniej 3 dni wisi mi na szyji:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cena feromon贸w to np. od 100 z艂 do 300 z艂 za ok. 10 ml.

Udost臋pnij ten post