Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta 2401

przyszła teściowa ech

Polecane posty

Gość marta 2401

jestem z moim chłopakiem od ponad roku, planujemy ślub. Matka mojego chłopaka we wszystko się wtrąca, wszystko musi wiedzieć, nie znosi sprzeciwu. W jej domu jak spimy to na pierwszym spotkaniu zwaliła mi pościel z łóżka mówiąc że u niej się tak nie ścieli tylko inaczej i ona mi pokaże jak. Myślałam że padnę. Następnym razem powiedziała do mnie że ja to mam dobrze bo mnie jej syn wszędzie samochodem wozi. No kurde... Narzuca swoje zdanie - jak jestem z nią w sklepie mam sie rozbierać i przymierzać. Nie chcę - mówię - to nic nie daje, mam przymierzać bo jak nie to afera jak 150. Jak to robię to potem mnie ocenia jak wyglądam , wciąż mówi "nieładnie ci". Od 3 tygodni nie mam pracy, a ta do mnie z ironicznym uśmieszkiem "a jak tam zasiłek dla bezrobotnych?" Z całą rodziną są pokłóceni, od strony jej i jej męża. Domyślam się przez kogo te kłótnie... Ta baba ani złotówki w życiu jeszcze nie zarobiła, wciąż mąż ją utrzymuje, widać jak dla niej ważna jest kasa bo wszystkie buty i kurtki musi ze skóry mieć bo innych tańszych to nie założy. Jest wstrętna, mam jej dosyć po prostu. My z moim chłopakiem chcemy sobie mieszkanie kupić i na wkład dać wspólnie troche ja troche on a ta baba dobrze o tym wie i w mojej obecności nie wiem czy na złość czy jak pyta się swojego syna "KIEDY CHCESZ SOBIE KUPIĆ TO MIESZKANIE?" tragedia, nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Mój chłopak powiedział że z nią porozmawia o co jej chodzi. ciekawa jestem....

Gość gość
jak przyszła, to niech sobie już pójdzie