Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyhh

dziewczyny lubicie dostawać lanie

Polecane posty

Gość gość
na domówce u znajomych wydałó się że mają parę akcesorii bdsm. Byłyśmy ciekawe. Propozycja próby w legginsach, żeby jak najbardziej realnie bez majteczek pod spodem. Dla bezpieczeństwa i ponieważ podstawą bdsm jest posłuszeństwo, bez związywania. Pierwsza runda - fajna zabawa, dużo emocji i pisków. Potem propozycja drugiej próby. Jak się zgodziłyśmy i pierwsza była już gotowa, gospodarz wtrącił, że lanie boli ale najbardziej boli upokorzenie i powoli spokojnie zsunął z wypiętego tyłeczka legginsy. Zrobiło się cicho, grzecznie się temu poddała, miarowe i powolne 5 razy pac pac, oklaski. Następna podeszła z wahaniem ale po pauzie sama niziutko zsunęła legginsy. Niesamowite doświadczenie jak jako trzecia gestem dostałam polecenie zsunąć legginsy przodem do wszystkich i dopiero wystawić nagi tyłek. Pacnięcia mierzone w dół pośladków tak żeby koniec packi raził moją bezbronnie odkrytą cipkę. Bolało ale jaki potem niesamowity i szalony był seks !

Gość kamilka lubie lanie

czesc szukam dziewczyn ktore dostaja lanie na tyleczek prosz o odp na gg 67823480 kamilka 

Gość gość kobieta
1 godzinę temu, Gość kamilka lubie lanie napisał:

czesc szukam dziewczyn ktore dostaja lanie na tyleczek prosz o odp na gg 67823480 kamilka 

Ja przed seksem raczej regularnie jestem bita ręką po pupie, z początku nie ale teraz bardzo mnie to podnieca, nawet gdy czuję już ból. Mojego partnera podnieca to niesamowicie.

Gość gość

czasem jak kochamy się na pieska mój nakręca się i wkłada mi palec w tyłeczek. Ja się tego wstydzę i bronię się zaciskając i wykręcając tyłeczek. Robię to odruchowo bo przy całym wstydzie też mnie to podnieca - wiercący paluszek w tyłku "odpala" mi orgazm. On lubi droczyć się ze mną - zmusić mnie do uległości, nie wpycha palca na siłę, tylko zmusza do nieprzyzwoitego rozluźnieni. Masuje rowek jedną ręką drażniąc kciukiem kakałko a moje zaciskania i wykręcania dyscyplinuje klapsami drugą ręką w tyłek. Coraz mocniejsze klapsy mnie obezwładniają i otwieram się. Wiem jak to się skończy, ale zawsze nie potrafię od razu się otworzyć, muszę oberwać klapsy palące pośladki. Po rozluźnieniu wkłada teś swojego ważniaka, ale to prawdę powiedziawszy nie kręci mnie już tak jak ta faza otwierania.

Gość Surowe Lanie

Surowe lanie pasem, dłonią, drewnianą łyżką a ostatnio Nowosć! - obraną gałązką od otrzymanej róży. Jeżeli któraś z Pań z Mazowieckiego/Łódzkiego zasłużyła na lanie, zapraszam na surowelanie@wp.pl . Dojeżdzam, brak opłat, czerpię przyjemność z Twojego oddania. Seks odpada, ewentualny oral możliwy w każdą stronę.

Dnia 28.06.2018 o 21:29, Gość gość napisał:

Ja też uwielbiam jak mnie bije i sika na mnie kocham taki sex może ktoś dołączy?

Bardzo chętnie:)

Gość Pola
1 minutę temu, Robaczek123 napisał:

Bardzo chętnie:)

Czy ja na ciebie też będę mogła sikać?

Gość gość

no pewnie, dla zachęty dostaniesz parę klapsów.