Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maciek musiał

Polecane posty

Gość gość

co myślicie o nim, jako o chłopaku? Atrakcyjny? Przespałybyście się z nim?

Gość gość
sorry, ale nie założyłem tego tematu, żeby się z niego naśmiewać. Po prostu chcę poznać Waszą opinię na jego temat. Tyle.

Gość gość
jestem fanką: cześć. Kiedyś pisaliśmy na kafe o Twojej fascynacji Hiszpanią ( i Hiszpanami).

Gość gość
oj, już nie pamiętam jaki wtedy miałem nick. A dzisiaj real gra z juventusem w lm. Oczywiście kibicuję realowi.

Gość cvxcxvcxv
najbardziej lalusiowaty jest Christiano Ronaldo

Gość gość
kibicuję jeszcze bayernowi. Nie dlatego, że teraz są najlepsi. Kibicowałem już im wcześniej. Zawsze byli świetną drużyną. Polskiej ligi nie oglądam. Szkoda oczu:)

Gość prawictwoo pospolite125
Ja nie kibicuje żadnej drużynie .. Piłka nożna mnie nie interesuje. Ale to troche wina naszych reprezentantów , którzy przegrywają mecze z Litwą czy Cyprem

Gość gość
prawictwo: możesz kibicować jakiemuś zagranicznego klubowi ( niekoniecznie borussi). Jest przecież wiele dobrych zespołów.

gość kibicuję jeszcze bayernowi. Nie dlatego, że teraz są najlepsi. Kibicowałem już im wcześniej. Zawsze byli świetną drużyną. Polskiej ligi nie oglądam. Szkoda oczuusmiech.gif ___ A ja żadnej innej drużynie, tylko Realowi 😍 Polskiej drużynie niby też, bo jestem z jej okolic, ale to już o wiele mniejsze kibicowanie, bo nie przepadam za polską ligą.