Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak wygląda piekło

Polecane posty

Gość gość

"(...)Stałam przy Jezusie, spoglądając do wnętrza jednego z dołów. Był on pokryty siarką żarzącą się jak roz­ palony węgiel. W środku znajdowała się dusza, która po śmierci poszła do piekła. Ze spodu unosił się ogień, który wznosząc się, pokrywał duszę płomieniami. Ogień czasami przygasał do żaru, by po krótkiej chwili ze zdwojoną siłą wybuchnąć na nowo, torturując duszę w środku dołu, uwięzioną we wnętrzu szkieletu. „Mój Panie" - zawołałam na ten widok. „Czy nie możesz ich uwolnić?". Jakże straszny to był obraz! To mogłabym być ja, pomyślałam. „Panie, jak smutno jest patrzeć i widzieć, że żywa dusza przebywa tutaj". Usłyszałam płacz dochodzący ze środka pierwszego dołu. Widziałam duszę w środku szkieletu wołającą: „Jezu, zmiłuj się!". To był głos kobiety. Spojrzałam na nią i zaraz chciałam wyciągnąć ją z ognia. Jej widok łamał mi serce. Szkielet kobiety, z szarą mgiełką wewnątrz, mówił do Jezusa. W szoku słuchałam jej. Gnijące ciało zwisało w strzępach z jej kości. Paląc się, odpadało na ziemię. W miejscu, gdzie kiedyś miała oczy teraz były tylko puste oczodoły. Nie miała włosów. Ogień rozpalał się u jej stóp,; wspinał się po ciele. Wydawało się, że kobieta ta ciągle płonie, nawet wtedy, gdy płomienie były tylko żarem. Z jej wnętrza dochodziły płacz oraz jęki rozpaczy(...)"

Gość gość
Czas najwyzszy skonczyc z amfa !

Gość gość
„Boskie objawienie piekła - czas dobiega" - Kathryn Mary Baxter.To objawienie tej Pani.

Gość gość
Szczerze mówiąc jestem przerażona, że coś takiego może istnieć.

Gość gość
To tylko urojenia spowodowane srodkami halucygonnymi.

Gość gość
Ja przeczytałam ostatnio parę takich objawień i trudno jest mi normalnie funkcjonować.

Gość gość
Te osoby które miały te widzenia są zdrowymi osobami i nie zażywały narkotyków.Kościół wiele z tych objawień potwierdził.

Gość karinka252
A może wypowie się jakaś osoba wierząca?

Gość gość
Kobitka niezłą kaskę zbiła na frajerach kupujących tę książkę :)