Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lino

Zaklamana manipulantka

Polecane posty

Gość Lino

Wezcie mnie oswieccie, bo sie pogubilem. Mialem (bo podziekowalem jej za znajomosc) kolezanke - mezatke, z ktora szybko w pracy zlapalem wspolny kontakt, do tego stopnia ze wspolnie wychodzilismy po godzinach do kawiarni, na spacery, byly jakies buziaki, przytulance, komplementy. Dobrze nam sie wspolpracowalo, ale do czasu... Zaczela robic jakies krzywe jazdy, m.in. poszlo o jej olewanie obowiazkow sluzbowych, przenoszenie swoich zajec na inne osoby - spychologia stosowana, a takze nasz wspolny prywatny interes z ktorego nic nie wyszlo, bo jej znajomy (nota bene na 100% w porzadku podobno wobec niej) wystawil ja i nie chcial zaplacic kasy. Nawet mnie nie przeprosila, obiecala ze jakos mi sie zrewanzuje, miala zalatwic innego klienta na zakup pewnego projektu, zwodzila, kombinowala, w koncu olala temat. Pozniej jeszcze sciemniala jaki to ja jestem fachowiec, w porzadku facet, jak sie dowiedziala ze zachorowalem wrecz mnie zasypywala telefonami, smsami, mailami, skladala zyczenia etc. Zwierzyla sie ktoregos razu, zebym szybko wracal do zdrowia, bo brakuje jej (podobno) mnie. Cos we mnie peklo, spotkalem sie z nia i powiedzialem, ze to koniec naszej znajomosci. Zdzwiila sie strasznie, pytala dlaczego. Pojechalem po calosci, ze nie dogadujemy sie, wisi mi pieniadze, w dodatku manipuluje i za moimi plecami mnie obgaduje. A ona bezczelnie, ze nigdy nie miala wobec mnie zlych zamiarow, bo mnie szanuje itd. A pozniej nie odbierala tel. ode mnie, unikala, by za jakis czas zapytac sie dlaczego taki jestem wobec niej. No po prostu jakas jazda bez trzymanki. Dowiedzialem sie od dobrej kolezanki, ze wszystkie moje rozmowy z manipulantka, czy klotnie, maile byly w pracy na tapecie. Prawie caly dzial o tym debatowal. A ona jeszcze sie dziwi, dlaczego ja tak potraktowalem. Co sadzic o takiej kobiecie?

Gość socjolog z powolania
sadzimy ze bycie dobrym czlowiekiem to porazka w dzisiejszych czasach :classic_cool:

Gość gość
jestescie siebie warci. jedno i drugie ma cos z manipulanta.