Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiakisia33

Znajomej lepiej się ułożyło w życiu

Polecane posty

Gość Alutka30000
to musi być prowo bo nie wierzę że ktoś może być tak głupi żeby tak nogi rozkładac i z 3 bachorów teściom na głowie siedzieć

Gość karrammba
No pewnie, ze to prowo tej od szefa, narzeczonego kuzynki i straconego dziecka... Co za durne babsko...

Gość misiakisia33
Dzieci to skarby zawsze chciałam mieć dużą rodzinę.

Gość niebieskakarolcia
hehe, dokladnie to prowo tej samej wariatki i zawsze opisywane osoby sa lekarzem/stomatilogiem i adwokatem/mecenasem.....

Gość gość
pisałaś że teściowie Cie cały czas denerwują i dałaś im jeszcze dzieciaków?a mamuska zamiast wykorzystać chwilke i posprzatać to siedzi pewnie z długim tytoniem orzed kompem i pierdołkami sie zajmuje.

Gość gość
dużą rodzinę z nieudacznikiem idź się leczyć!!!!

Gość gość
jasne ze to ta od narzeczonego w delegacji, ukochany sie zeni i zmarlego plodu - TEN STYL JEST ROZPOZNAWALNY Z KILOMETRA

Gość autorkakaka
idiotka się nudzi i zakłada dziwne prowo a wy jak zwykle to łykacie, żal mi was

Gość gość
Ja mam taką sytuację ale odwrotnie ;) urodziłam w liceum, więc byłam be ;P Dziś mam 9cioletnią i 2letnią córe, swoje mieszkanie 4pokoje, mąż ma dobrą pracę (oficer w wojsku), 2 samochody a moje koleżanki dopiero zaczynają się dorabiać, po studiach dziennych (ja poszłam na zaoczne) wcale nie mają tej "super pracy" na którą liczyły a mieszkania (o ile mają) to na kredyt :) Na te słynne kafeteriańskie wycieczki zagraniczne nie najeździły się, bo kogo na studiach stać? Albo zaraz po studiach? a my sobie co roku gdzieś jeździmy plus jakiś urlop w Polsce, bo kiedy te balowały w akademikach myśmy się dorabiali i teraz mamy chociaż za co balować ;)