Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego żonaci goście uwodzą inne kobiety

Polecane posty

Gość gość

Może panowie się wypowiedzą po co im to, skoro potem cała lawina wyzwisk skupia się na tej uwiedzionej kobiecie. Przecież oni zawsze wychodzą cało z opresji, a żony tak łatwo wybaczają zdradę męża.

Gość gość
gdybyś suko nie latała za żonatym to byś teraz nie musiała zakładać tego typu wątków na forum. proste jak drut.

Gość gość
Jedni chca sie czuc lowca a inni sie zakoc***a. Facet po slubie nie zmienia natury, zreszta prawie kazdy chce miec dwie kobiety. Jedna gosposie druga do amorow

Gość gość
Kazdy chce miec dwie, oni nie widza problemu. Ich marzenia to kasa, wladza i kobiety

Gość gość
Bo tylko w filmach żona gotuje, sprząta, ładnie wygląda i nie boli ją często głowa. Ale zawsze i tak wszystko jest na faceta.

Gość gość
Bo nie hajtaja sie z osobami na ktorych im zalezy?

Gość gość
Bo się zakochują a nie chcą zostawiać rodziny?

Gość gość
Bo zona to obowiazki a kochanka spelnienie

Gość gość
A dlaczego nie? Współcześnie ludzie uczą się/są uczeni braku odpowiedzialności, zaspokajania wyłącznie swoich zachcianek i tak dalej. Zdrady są wpisane w ten schemat.

Gość gość
Ja mysle, ze nie kochaja zon, nigdy nie kochali - logiczne.

Gość gość
Bo nie czuja motyli w brzuchu na widok zony i juz nigdy nie poczuja. Bo jak sie naprawdw kocha to motyle nie zdychaja

Gość gość
Ale motyle nie sa rownoznacznikiem milosci. Co Wam z tymi motylami;p? kazdy ma motylowa obsesje...

Gość gość
bo sie dali nabrać pazernym kochankom

Gość gość
Motyle sa wyznacznikem uczucia proste

Gość gość
Albo tylko jedna osoba odczuwa motyle w brzuchu- zazwyczaj jest to kobieta, podczas gdy u faceta już dawno zamieniły się w pszczoły.

to pieprzenie o motylach zawsze mnie śmieszy. chodzi prawdopodobnie o uczucie podniecenia, ale ja tego za cholerę z motylami nie kojarzę. | może dlatego, że nazywam rzeczy po imieniu, a nie jakieś motyle, sryle, badyle. | i nie zgadzam się, że jakiekolwiek uczucie jest do tego konieczne. można kochać bez wielkiego podniecenia, można się szalenie podniecać facetem bez miłości.

Gość gość
Przecież oni zawsze wychodzą cało z opresji, a żony tak łatwo wybaczają zdradę męża. xx bo mezczyzni zawsze trzymia sie w kupie,pies psu ogona nie urwie,a kobiety sraja na siebie co jedna to madrzejsze gowno,dlatego faceci maja was w garsci....

Gość gość
taaa, szczególnie jak zostawisz zonę i dzieci, a kochanka wypnie sie na ciebie bo sie tylko zabawiała, a ty wierzyłeś. Dziękuję bardzo.

Żelek - "motyle w brzuchu" wzięły się od uczucia napięcia mięśni w okolicy żołądka jak się z czegoś bardzo cieszymy. To nawet nie jest podniecenie seksualne, zwykła radość jak przed wejściem na z******tą karuzelę po staniu w długiej kolejce.

Gość gość
dziwne, ja tam nie czuję motyli w brzuchu przed staniem na karuzelę. Za to w trakcie flirtu z przystojnym gościem jak najbardziej tak. Tylko, że ja też nazywam to po imieniu: podniecenie seksualne lub pociąg fizyczny do kogoś.

Gość gość
bo te kobiety co dają się uwodzić żonatym są głupie i naiwne. wystarczy mrugnąć okiem akbo lepiej gwizdnąć i lecą jak wygłodniałe suki.

Gość gość
o ku.... nie chcialabym po 50 latach malzenstwa czuc motyli bo bym na zawal szybko zeszla... Dla mnie milosc to przyjazn damsko meska. I sie nie bierze z nieba. Milosc na nas nie spada. Sami ja budujemy... No, ale spoko. Dobry powod rozpadu malzenstwa: "bo mi kurna motyle zdechly"

Gość gość
To chyba raczej ci żonaci są wygłodniałymi psami, skoro im staje na widok każdej atrakcyjnej panny mimo że to żonie ślubowali.

Gość gość
a jak nie było i nie ma przyjaźni? i się zwyczajnie nie lubimy?

Gość gościowka
no... jeśli żona nie jest atrakcyjna to co się dziwić że panowie wytężają klatę i wciągają brzuch na widok atrakcyjnej kobitki :-D

Gość nanaanaanana
Dlatego, że : 1. Nie kochają żony 2. Takie wzorce wynieśli z domu 3. Jak się żona dowie, to nie będzie problemu, bo sobie wytłumaczy, że "po co suka go podrywała" 4. Nie mają zasad i honoru 5. Nie boją się chorób wenerycznych 6. Są niedowartościowani

Gość gość
bo nie czuja nic do zony, albo zona nie ma orgazmu a oni chce sie sprawdzic